Tottenham ile Arsenal'in Marcel Sabitzer kapışması

Premier League'in ünlü "Kuzey Londra rekabeti" devre arası transfer dönemine de yansıdı. Arsenal ile Tottenham Hotspur, RB Leipzig'in Avusturyalı yıldızı Marcel Sabitzer için kapışıyor. İki kulüp, 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için 45 milyon poundu gözden çıkardı.

Premier League'in ezeli rakipleri Arsenal ile Tottenham Hotspur, devre arası transfer döneminde Marcel Sabitzer için karşı karşıya geldi. Londra'nın iki dev kulübü, Leipzig'in Avusturyalı orta saha oyuncusunu kadrolarına katabilmek için kapışıyor.

ESPN kaynaklı habere göre, Bundesliga ekibiyle Haziran 2022'de sözleşmesi sona erecek Sabitzer, 45 milyon pound bonservisle takımdan ayrılabilir.

Konuyla ilgili Bild'e konuşan Leipzig'li yönetici Markus Kroch, "Sabitzer'e yeni sözleşme önermek için sezonun bitmesini bekliyoruz. Bizimle görüşmelere açık" ifadelerini kullandı.

Alman ekibine 2014'te katılan 26 yaşındaki futbolcu, 204 maçta 46 gol, 38 asistlik bir performans sergiledi.

Sezon başında Kai Havertz ve Timo Werner gibi Bundesliga yıldızları, Premier League'e transfer olmuştu.

 

Tottenham ile Arsenal'in Marcel Sabitzer kapışması ile ilgili etiketler Bundesliga Arsenal Marcel Sabitzer rb leipzig tottenham hotspur
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.