MARBL kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik ne zaman işlem görecek?

Tureks Turunç Madencilik, 2-3 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirdiği halka arzın sonuçlarını duyurdu. Bu çerçevede kaç lot verdiği ve ne zaman işlem göreceği merak ediliyor. Peki, MARBL kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik ne zaman işlem görecek? İşte Tureks Turunç Madencilik halka arz detayları...

Tureks Turunç Madencilik, 10,97 TL fiyat ile talep topladı ve halka arz büyüklüğünü 676.971.252 TL olarak açıkladı. Peki, MARBL kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik ne zaman işlem görecek? İşte ayrıntılar...

MARBL kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik ne zaman işlem görecek?

Halka arzın ardından yatırımcılar, lot dağıtım sayıları ve hissenin borsada işlem göreceği tarih hakkında bilgi arayışına girdi. Şirketin hissesi "MARBL" adıyla borsada işlem görecek.

Tureks Turunç Madencilik kaç lot verdi?

Tureks Turunç Madencilik, halka arz sonuçlarına göre 3 Kasım 2023 tarihinde saat 18.30 itibariyle 22-23 lot hisse katılımcıların hesaplarına yansıttı. Halka arzda satılan paylar eşit olarak dağıtıldı.

Tureks Turunç Madencilik ne zaman işlem görecek?

Şirketin hisselerinin borsada işlem görmesi ise yakın gelecekte bekleniyor. Bu gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar, şirketin halka arzı ile ilgili detayları öğrenmeye devam edebilirler.

Tureks Turunç Madencilik ne kadar sermaye topladı?

Tureks Turunç Madencilik halka arzı aynı zamanda mevcut sermayesini artırmayı hedefliyor. Şirket, 180.000.000 TL olan mevcut sermayesini 48.600.000 TL artırarak 228.600.000 TL’ye çıkaracak. Halka arz kapsamında ayrıca şirketin mevcut ortaklarından bazılarına ait paylar da satışa sunuldu.

MARBL kaç lot verdi? Tureks Turunç Madencilik ne zaman işlem görecek? ile ilgili etiketler Hisse
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.