Manuel Fernandes Kayseri'ye sıcak

Kayserispor, Beşiktaş'ın eski yıldızı Manuel Fernandes'le anlaşmaya vardı. Son olarak Rusya'da Krasnodar forması giyen ve bonservisi elinde olan Portekizli orta saha oyuncusunun bugün Kayseri'ye gelerek tesisleri gezeceği öğrenildi.

Kayserispor transfer döneminin son günlerine girilirken taraftarını heyecanlandırıp tüm dikkatleri üzerine çekecek olan hamleyi yapıyor. Yönetim, teknik direktör Bayram Bektaş’ın da onayını aldıktan sonra 34 yaşındaki Portekizli yıldız Manuel Fernandes’le her konuda anlaşma sağladı.

Fanatik'te yer alan habere göre, kulübüyle sözleşmesi sona ermesinin ardından birçok teklif alan deneyimli futbolcu, Sarı-Kırmızılılar’ın önerdiği uzun süreli sözleşme ve cazip yıllık ücreti kabul ederek yeniden Süper Lig’de oynamayı kabul etti.

Fernandes bugün şehre gelerek tesisleri gezip, ardından da sağlık kontrolünden geçecek. Herhangi bir sorun yaşanmaması durumunda Fernandes’in İç Anadolu ekibiyle görkemli bir tören sonrasında imzasını atacağı bildirildi.

 

 

Manuel Fernandes Kayseri'ye sıcak ile ilgili etiketler Kayserispor Transfer Süper Lig manuel fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Reisi'yi son yolculuğuna uğurlamak için İranlılar Meşhed'e akın etti

İran'da, pazar günü helikopter kazası geçirerek hayatını haybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyaniçin üç günlük cenaze töreni yapıldı. Cumhurbaşkanı Reisi için Meşhed'de düzenlenen son törene İranlılar adeta akın etti.