Mansur Yavaş yeni bir krizin fitilini ateşledi! Genel başkanlara "Çekilin" çağrısı yaptı!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ABB Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayında yaptığı açıklama ile 6'lı masada yeni bir krizin fitilini ateşledi...

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı ABB Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk yayınına katıldı. Yavaş, yeni tartışmaları başlatacak bir açıklama yaptı. 

Genel Başkanlara "Çekilin" çağrısı yapan Yavaş şunları söyledi: 

"Normalde böyle bir olay son gün oldu. Birkaç saate sıkıştı. Birkaç gün olsaydı biz şunu önerecektik: Madem öyle o zaman Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak Sayın Ekrem İmamoğlu ile beni ilan edelim, diğer sayın genel başkanlarımız da milletvekili olsunlar ve partilerinin başında olsunlar. Ben hala doğrusunun o olduğuna inanıyorum. Hem parlamento güçsüzleştirildi deniyor. O zaman genel başkanlarımız milletvekili olup kendi gruplarının başında olmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum."

Mansur Yavaş yeni bir krizin fitilini ateşledi! Genel başkanlara "Çekilin" çağrısı yaptı! ile ilgili etiketler Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.