Mango 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

Mango 2022 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Kara Cuma olarak da bilinen ve kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarına sahip olan Mango'nun Black Friday indirimleri gündemde. Peki, Mango Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlayacak?

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarında tanındık firmalardan birisi olan Mango ilk web sitesini 1995 yılında kurduktan sonra 2000 yılında ise ilk çevrimiçi mağazasını müşterilerinin beğenisine sundu. 2008 yılında H.E by Mango adıyla erkek koleksiyonu çıkartan Mango, 2014 yılında adını Mango Man olarak değiştirdi.

2015 yılında Mango’nun yüzü ünlü Fransız oyuncu Zinédine Zidane oldu. En büyük pazarı İspanya’da bulunan Mango’nun en çok mağazası ise İstanbul’dadır. İspanya’da kurulan ve ağırlıklı olarak kadın giyim olmak üzere erkek giyim ve moda aksesuarları gibi ürünleri bulunan şirket ilk mağazasını da Barcelona’da açmıştır.

Mango 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor?

Mango her sene müşterileri için gerçekleştirdiği Black Friday indirimleri ile adından sıkça söz ettirmektedir.

MANGO 2022 BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ NE ZAMAN?

Mango 2022 Black Friday indirimleri bu sene 25 Kasım Cuma günü başlıyor.

Mango Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar sunuyor.

Mango 2022 Black Friday indirimleri ne zaman, hangi gün başlıyor? ile ilgili etiketler Mango Black Friday indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.