Manchester United Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe İngiltere'de Manchester United'a konuk oluyor. Zorlu maçı Tivibu spor 2 canlı yayınlıyor. Maçın canlı radyo yayınını ise sitemizden dinleyebilirsiniz.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Manchester United ile karşılaşıyor. Bu zorlu mücadeleyi Tivibu spor 2'den buraya tıklayarak canlı olarak izleyenilirsiniz.

Manchester United - Fenerbahçe maçını sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Zorlu karşılaşmada Fransız hakem Benoit Basten düdük çalacak.

İLK 11’LER

MANCHESTER UNITED: De Gea, Darmian, Smalling, Bailly, Shaw, Carrick, Pogba, Mata, Rooney, Lingard, Martial

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, M.Topal, Neustadter, Josef, Alper, Volkan Şen, Van Persie

Manchester United Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle

FENERBAHÇE'DE SON DURUM

Lige çok kötü başlayan, ilk 7 hafta sonunda sadece 9 puan toplayarak zirvenin uzağında kalmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi'nde 4 puanla ilk sırada bulunan sarı-lacivertliler, Manchester United deplasmanından iyi bir skorla ayrılıp hem liderliğini sürdürmek hem de moral bulmak istiyor.

Sarı-lacivertliler, Manchester United deplasmanında deja vu yaşamak istiyor. 30 Ekim 1996 tarihinde İngiliz ekibini deplasmanda Bolic'in golüyle 1-0 mağlup eden Kanarya, rakibine Old Trafford Stadı'nda 40 yıl sonra bir Avrupa maçında mağlubiyet acısı yaşatmıştı. Kanarya'da sakat olan Salih, Ozan, Lens, Sow ve Fernandao oynayamayacak. Ev sahibi ekipte ise Jones ile Johnstone sakat…

MOURINHI: FENERBAHÇE KALİTELİ, HOCASI TECRÜBELİ

Manchester United'ın Portekizli çalıştırıcısı Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Fenerbahçe maçının öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Fenerbahçe'nin güçlü bir takım olduğunun altını çizen deneyimli çalıştırıcı, ''Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Sezon bittiğinde istedikleri noktada olacaklarını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin kadrosuna baktığımda kalite, hocasına baktığımda tecrübe görüyorum. Bizim için çok zor bir karşılaşma olacak.'' dedi.

Manchester United Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Manchester United Fenerbahçe canlı izle Canlı radyo yayını dinle tivibu spor 2
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.