Mame Thiam kimdir? Hangi takımdan geldi?

Antalyaspor maçında 3 gol birden atarak hat-trick yapan ve sarı lacivertlilerin sevgilisi olan Mame Thiam kimdir sorusunun cevabı merak ediliyor. Peki, Mame Thiam kaç yaşında, nereli? Hangi takımdan geldi? Kiralık mı? İşte detaylar…

Fenerbahçe Kasımpaşa'nın Senegalli forveti Mame Thiam’ı kadrosuna katarak büyük bir ses getirmişti. Oyuncu için herhangi bir bonservis ödenmemesi de sarı lacivertliler için bir artı oldu. İşte Fenerbahçe’nin yeni yıldızı Mame Thiam…

MAME THIAM KİMDİR?

Mame Baba Thiam, Senegalli futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2011 yılında Internazionale kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Avellino, South Tyrol, Lanciano, Juventus, Lanciano, Zulte Waregem, PAOK, Empoli, Esteghlal, Ajman, Kasımpaşa kulüplerinde oynadı.

Kasımpaşa geçen sezon Mame Thiam'ı Ajman takımından bedelsiz olarak transfer etmişti. Bir sezon Süper Lig'de şans bulan Senegalli forvet gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Mame Thiam Kasımpaşa formasıyla 28 maçta 28 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Senegalli golcünün kulübüyle 1 yıl daha sözleşme bulunuyordu.

 

Mame Thiam kimdir? Hangi takımdan geldi? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mame Thiam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.