Kocasını 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi

Malatya'da, 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i, sırtından 8 kez bıçaklayarak öldüren aynı yaştaki eşi Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.

Eda Şimşek ifadesinde, 2021 yılında severek evlendiği Tolunay Şimşek ile daha sonra aralarında aile içi geçimsizliğin olduğunu ve öldürmek istemediğini söylediği öğrenildi. Katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde olay, önceki gece saat: 22.30 sıralarında, Beydağı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tolunay Şimşek (29) ile eşi Eda Şimşek (29) arasında tartışma çıktı.

Kocasını 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi - Resim : 2

SIRTINDAN 8 KEZ BIÇAKLADI

Tartışmanın büyümesi üzerine Eda Şimşek, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla eşi Tolunay Şimşek'i, sırtından 8 kez bıçakladı.

HASTANEYE KALDIRILDI KURTARILAMADI

Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Tolunay Şimşek, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Şimşek'in cenazesi, adli tıp kurumunda yapılan işlemlerin ardından dün öğle saatlerinde şehir mezarlığında defnedildi. Suç aletiyle birlikte gözaltına alınan Eda Şimşek, polis merkezindeki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SEVEREK EVLENDİK"

Eda Şimşek’in, sorgusunda 2021 yılında severek evlendiği Tolunay Şimşek ile daha sonra aralarında aile içi geçimsizliğin olduğunu ve öldürmek istemediğini söylediği öğrenildi.

Kocasını 8 kez bıçaklayıp öldürdü! İşte ilk ifadesi ile ilgili etiketler Malatya cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.