İstanbul’da eski boksör dehşeti! Öldürüp mezarlığa bıraktı

İstanbul Pendik’te korkunç bir olay yaşandı. Eski boksör Engin Karanlık, birlikte yaşadığı kadına sarkıntılık yaptığını öne sürdüğü arkadaşı İkrami Güler’i döverek öldürdü. Karanlık, Güler’in cesedini mezarlığa bırakıp kaçtı.

İstanbul’da eski boksör arkadaşını döverek öldürüp, cesedini mezarlığa bıraktı.

Korkunç olay, 11 Nisan Perşembe günü saat 02.00 sıralarında Doğu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Engin Karanlık, birlikte yaşadığı Selda Uzan ve İkrami Güler’le birlikte alkol almak için eve geldiler. Bir süre evde oturduktan sonra Engin Karanlık lavaboya gitti.

İddiaya göre, lavobadayken Güler’in Selda Uzan’a sarkıntılık yaptığını duyduduğunu öne süren Karanlık, Güler’i konuşmak için kapıya davet etti. Burada ikili arasında yaşanan tartışma sonrasında Engin Karanlık, İkrami Güler’i yumrukla saldırdı.

İstanbul’da eski boksör dehşeti! Öldürüp mezarlığa bıraktı

ALDIĞI DARBELER SONUCUNDA YERE YIĞILDI

Bir süre sonra yerde hareketsiz yatan Güler’i, Engin Karanlık, Uzan’la birlikte evlerinin yakınında olan mezarlığa bırakıp kaçtı.

İstanbul’da eski boksör dehşeti! Öldürüp mezarlığa bıraktı - Resim : 2

GÖRGÜ TANIKLARI POLİSİ ARADI

Sabah saatlerinde mezarlıkta hareketsiz yatan kişiyi gören çevredekiler polise ihbarda bulundu. Mezarlığa gelen sağlık ekipleri, İkrami Güler’in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis ekiplerinin çalışmasıyla şüpheli Engin Karanlık evinde yakalandı. Karanlık, Selda Uzun ile birlikte gözaltına alındı.

İstanbul’da eski boksör dehşeti! Öldürüp mezarlığa bıraktı ile ilgili etiketler İstanbul Pendik cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.