Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Cübbeli Ahmet Hoca'ya vasiyeti! Yıllar önce açıklamış...

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Törene Cübbeli Ahmet Hoca'nın gözyaşlarına hakim olamadığı anlar damga vururken, Mahmut Efendi'nin ölümü akıllara Cübbeli Ahmet Hoca'nın yıllar önce bir televizyon kanalına verdiği röportajı getirdi.

İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu, bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 93 yaşında vefat etti.

Ustaosmanoğlu'nun cenazesi Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere devlet erkanının da katılımıyla Fatih Camii'nden kaldırıldı. 

"HOCAM BANA 'BENİM YAKINIMDAN BİR MEZAR AL' DEMİŞTİ"

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümü sonrası Cübbeli Ahmet Hoca'nın yıllar önce HaberTürk'e verdiği röportajda söyledikleri yeniden gündem oldu.

Cübbeli, o röportajda Ustaosmanoğlu'nun kendisinden bir istekte bulunarak "Hocamın yanında hizmet bana da nasip oldu. 30 sene kadar önce bir gün kendisine tefsir okuduğum anda buyurdu ki 'Benim yakınımda kendine bir mezar al. Bana orada tefsir okursun.' Tabii evliyaların sözleri boşuna olmaz. Ben bir müjde anladım buradan. İnşallah imanla ölmem nasip olacak ki bir evliya bana kabirde birliktelik vaadediyor. Benim için en büyük müjdedir." demişti.

 

 

 

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun Cübbeli Ahmet Hoca'ya vasiyeti! Yıllar önce açıklamış... ile ilgili etiketler cenaze cübbeli mahmut ustaosmanoğlu Cübbeli Ahmet Hoca
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.