Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine katılacaklar dikkat! Cübbeli Ahmet Hoca, dikkat edilmesi gereken hususları yayınladı

İsmailağa cemaati şeyhi Mahmut Ustaosmanoğlu, dün gece, 93 yaşında hayatını kaybetmişti. Mahmut Efendi'nin cenazesi yarın kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek. Cübbeli Ahmet Hoca, Ustaosmanoğlu'nun cenazesine katılacakların dikkat etmesi gereken kuralları sosyal medyada paylaştı.

Dün gece vefat eden İsmailağa cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesi, 24 Haziran 2022 Cuma günü, cuma namazını müteakiben Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Sakızağacı Şehitliği'nde defnedilecek.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, dün vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine katılacak olanlara yönelik uyarılarda bulundu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Cübbeli Ahmet Hoca, İsmailağa Camii İlim ve Hizmet Vakfı imzalı "Cenazeye katılacak kardeşlerimizin dikkatine" başlıklı uyarısında, dikkat edilmesi gereken hususları şöyle sıraladı:

1- İstanbul'daki kardeşlerimiz trafik yoğunluğundan dolayı mutlaka toplu taşımayı tercih etmelidirler.
2- Otobüsle gelecekler Vatan Caddesi ile Akdeniz Caddesi'nin kesiştiği mevkide inip Fatih Camii'ne yaya olarak çıkmalı ve otobüsler Yenikapı İspark Otoparkına çekilmelidir.
3- Kardeşlerimiz mutlaka seccadelerini alıp gelmeli ve yanlarında valiz gibi eşyalar ile metal eşyalar bulundurmamalıdırlar.
4- Şehir dışından gelecek kardeşlerimizin konaklaması için İsmailağa Camii gece boyunca açık olacaktır.
5- Cuma ve Cenaze Namazı için katılımcılar Fatih Camii'ne sabah saat 10.00'dan itibaren kontrollü şekilde alınmaya başlanacaktır.

 

 

 

 

 

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesine katılacaklar dikkat! Cübbeli Ahmet Hoca, dikkat edilmesi gereken hususları yayınladı ile ilgili etiketler İsmailağa Cemaati cenaze Uyarı mahmut ustaosmanoğlu Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.