Mahmut Ustaosmanoğlu'nun bu görüntüleri olay oldu! / VİDEO

İsmailağa Cemaati içindeki gruplar arasında kutsal topraklara kadar uzanan gerilim yatışmıyor. Son olarak karşıt gruplar arasında "video" tartışması patlak verdi

Kamuoyunda Cüppeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün resmi Facebook sayfası üzerinden paylaşılan bir videoda, Marifet Derneği öncülerinden ve Cemaat lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun bacanağı olan Muhammed Keskin eleştiriledi.

Keskin'in agresif tavırlar sergilediği bir görüntüye, "M. Keskin'in hareketleri Efendi Hazretlerimizin yanına yakışmıyor. Kınıyoruz!" notu düşüldü.

Görüntülerde, Keskin'in İsmailağa Cemaati lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nu videoya kaydetmeye çalışan birinin eline vurup telefonunu düşürdüğü ve "Sinirlendirme" dediği görülüyor.

Ünlü'nün bu paylaşımına Marifet Derneği'nin hesabından yanıt gecikmedi. Yapılan yorumda, yaşanan olayla ilgili olarak; "Cübbeli Hocanın her zamanki gibi yanıltmaları... Olayın, Muhammed Keskin hoca efendiye iftira atıldığı gibi çocuk veya bir hanım kardeşimiz ile asla alakası yoktur. Bilakis, yağmurlu havada hanım kardeşlerimize ziyaret olması için gayret gösteren Muhammed Keskin hocanın, hizmetkârlardan birinin kadınların arasına girmesi ile görüşe engel olduğu için ortaya koyduğu bir tepkiden ibarettir." ifadeleri kullanıldı.

dewfkwefe

Mahmut Ustaosmanoğlu'nun bu görüntüleri olay oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet ismailağa
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.