Mahmut Tuncer'den botoks göndermesi: "Hanım Halil Ergün'e benzedi"

Ünlü türkücü Mahmut Tuncer konuk olarak katıldığı şovmen Okan Bayülgen’in sunumunu gerçekleştirdiği Uykusuzlar Kulübü’nde çarpıcı itiraflarda bulundu. Mahmut Tuncer, eşi Işıl Tuncer’in botoks yaptırdıktan sonra Halil Ergün’e benzediğini söyledi.

Okan Bayülgen’in sunduğu Uykusuzlar Kulübü’nün bu haftaki konuklar arasında ünlü isimlerden Ivana Sert, Ece Uslu, Mahmut Tuncer, Mufit Can Saçıntı, Armagan Oğuz, Gülçin Kültür Şahin ve Murat Kılıç yer aldı.

Kısa bir süre öncesinde tanıdıkları bir doktor aracılığıyla eşiyle birlikte botoks yaptırdıklarından söz eden Tuncer, kendisinden çok eşinde yaşanan farklılıkları dile getirdi. Tuncer, "Hanım botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi" ifadelerini kullandı.

Mahmut Tuncer'den botoks göndermesi: "Hanım Halil Ergün'e benzedi"

Geçtiğimiz haftalar içerisinde de Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer de burun estetiği yaptırdığından bahsederek, "Botoksta yaptırdım. Annem de yaptırdı. Ama annem botoks yaptırınca Halil Ergün'e benzedi" şeklinde demeç vermişti.

 

Mahmut Tuncer'den botoks göndermesi: "Hanım Halil Ergün'e benzedi" ile ilgili etiketler Botoks mahmut tuncer Işıl Tuncer halil ergün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.