Mahkemeden beraat kararı çıktı... Özcan Deniz kanlı bıçaklı olduğu eski eşi Feyza Aktan'ı affetti

Kendisinden 24 yaş küçük olan İranlı modacı Samar Dadgar ile aşk yaşayan şarkıcı Özcan Deniz önceki akşam Cahide Palazzo'da sahne aldı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konuşması yaparken olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi ve oğlunun annesi Feyza Aktan'ı affettiğini söyledi. Kendisine ağır haksızlıklar yapıldığını belirten Deniz, ''Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum.'' dedi.

2018 yılında evlenip 2019 yılında boşandığı eski eşi ve oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan’ı darp ettiği iddiasıyla ‘yaralama' suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılanan Özcan Deniz önceki gün görülen davada beraat etti.

Davadan beraat eden Özcan Deniz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Cahide'de sahne aldı. Sahnede beraat ettiğini açıklayan ve hayranlarıyla dertleşen Deniz, "Kadınlar Günü'nde bu kararın çıkması çok anlamlı oldu. Kadına şiddet; yani altından kalkması, temizlemesi, anlatması çok zor bir şey. Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum” dedi.


Özcan Deniz konu ile ilgili açıklamalarını şöyle sürdürdü...

''8 Mart gününü madem mahkeme seçti, ben de bugünü konser olarak seçtim. Biraz protesto etmek için. Yani işin aslı, biraz suçsuzluğumu, böyle bir insan olmadığımı ve bunun bana yapıştırılmaya çalışılmasını protesto etmek istedim. O yüzden bugün bu konseri iptal etmedim, buraya çıkmak istedim. Çok şükür bugün sabah beraat ettim. Olabilir, hala insanların kafasında bir şeyler olabilir. Ama yapmadığıma dair her şeyin üzerine yemin edebilirim. Ben öyle biri değilim. Bugüne kadar kadına şiddet davalarında ya da durumlarında kendi sosyal medyamdan en ağır eleştirileri yapmış kişiyim. Her şeyden öte, annesi gözü önünde şiddete uğrayarak bunları görüp, büyümüş bir çocuğum. Ve 4 tane kız kardeşini büyütmüş bir babayım. O yüzden de bu bana çok ağır bir haksızlıktı. Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum. Bu konuyu uzatmayacağım. Sadece bugün böyle özel bir gün benim için.''

Mahkemeden beraat kararı çıktı... Özcan Deniz kanlı bıçaklı olduğu eski eşi Feyza Aktan'ı affetti

Eski eşini affettiğini dile getiren Özcan Deniz'e sosyal medya kullanıcıları tarafından 'Peki Feyza Aktan seni affediyor mu?' sorusu yöneltildi. Feyza Aktan'ın eski eşinin bu açıklaması karşısında ne söyleyeceği ise merak konusu oldu.

Mahkemeden beraat kararı çıktı... Özcan Deniz kanlı bıçaklı olduğu eski eşi Feyza Aktan'ı affetti ile ilgili etiketler Özcan Deniz Feyza Aktan 8 Mart mahkeme dava Cahide Palazzo kadınlar günü beraat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.