Magnum çekiliş sonucu 2019 kazananlar! Magnum Maserati çekilişi sonuçları...

Magnum çekilişi sonuçları 2019! Magnum çekilişinde büyük sona yaklaşıldı. Magnum çekilişinde büyük ödül Maserati Ghibli aracın sahibi bugün yapılacak çekiliş sonucu ile sahibini bulacak. Magnum Maserati çekilişine katılanlar sonucu ne zaman ve nereden öğreneceklerini merak ediyorlar. Tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Magnum çekilişi sonuçları 2019! Magnum Maserati çekilişi bugün gerçekleştiriliyor. Çekilişte 2 kişi Maserati ile buluşacak. U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri tarafından gerçekleştirilecek Magnum Maserati 2019 çekilişi sonucu büyük bir heyecanla bekleniyor. Çekilişe katılan kişilerin ise çubukları saklamaları gerekmektedir.

Magnum çekilişi Magnum Türkiye Instagram sayfasında canlı yayınlandı.

ASİL TALİHLİLER

1.asil talihli : Emrah Kılıç-Ağrı

2.asil talihli: Abdullah Sait Oruç- İzmir

YEDEK TALİHLİLER

1.yedek tahlihli: Seda Ünal-Ankara

2.yedek tahlihli: Ercan Eryaz-İstanbul

MAGNUM TÜRKİYE INSTAGRAM SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ!

MAGNUM MASERATİ 2019 ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Heyecanla beklenen Magnum Maserati 2019 çekilişi, bugün yani 14 Ekim 2019 saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. (U2 Tanıtım) tarafından gerçekleştirilecek. Çekiliş, Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak yapılacaktır.

MAGNUM 2019 ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Çekileşe katılan büyük bir merakla Magnum Maserati çekilişini bekliyorlar. Magnum Maserati çekilişi sonuçları 19.10.2019 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki’nde yer alacak.

ASİL TAHLİLER 3 KASIMA'A KADAR ÖDÜLÜ ALMALI!

Magnum Maserati çekilişini kazanan asil talihliler, başvuru için en geç 03.11.2019; yedek talihliler ise, en geç 18.11.2019 tarihine kadar kimlik fotokopileri, ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları ve iletişim bilgileri ile info@u2.com.tr’ye veya U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri tam ve eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklar.

Magnum çekiliş sonucu 2019 kazananlar! Magnum Maserati çekilişi sonuçları... ile ilgili etiketler 2019 Magnum
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.