Magazin Masası neden yok? Teve2 Magazin Masası programı bitti mi?

Teve2 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Magazin Masası programından üzücü haber geldi. 2022 yılında yayın saati değiştirilen programı ekranlarda göremeyenler Magazin Masası neden yok sorusuna cevap aradı. Peki ama Teve2 Magazin Masası programı bitti mi, yayından mı kaldırıldı? İşte detaylar…

Ünlüler dünyasında yaşanan en sıcak gelişmeler ile kimselerin duymadığı, bilmediği özel haberlerle birlikte gözlerden kaçan detayların incelendiği Magazin Masası programı Teve2 ekranlarında yayınlanıyordu.

Usta gazeteci Esin Övet, ünlü isim Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in sunumu ile Teve2 ekranlarında 3 Ocak 2022 Pazartesi gününden itibaren saat 08.45’te yayınlanan Magazin Masası programını göremeyenler şaşkınlık içerisinde kaldı.

Magazin Masası neden yok? Teve2 Magazin Masası programı bitti mi?

Magazin Masası Neden Yok?

Teve2 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Magazin Masası programının yayın akışında olmaması konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Programın Instagram hesabından takipçilerde Magazin Masası bitti mi şeklinde sorular yöneltti.

Magazin Masası neden yok? Teve2 Magazin Masası programı bitti mi? ile ilgili etiketler Magazin Masası teve2
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.