Laf attıkları genç kızları tekme tokat dövüp saçlarından sürüklediler

İstanbul Esenyurt'ta hastanedeki arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra evlerine dönen genç kızlar, oturdukları sitenin önünde magandalar tarafından feci şekilde dayak yedi. Tekme ve tokatlarla dövülerek yerlerde sürüklenen genç kızlara yapılan korkunç saldırı güvenlik kamerasına yansıdı.

Korkunç olay İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşandı. Nehir G. ve yanındaki iki arkadaşı hastanede tedavi gören arkadaşlarını ziyaret ettikten sonra gece geç saatte evlerine doğru yürümeye başladı. Evlerinin önüne gelen genç kızlar, burada bir araç içerisinde bekleyen magandaların sözlü tacizine uğradı.

Laf attıkları genç kızları tekme tokat dövüp saçlarından sürüklediler

TEKME TOKAT YETMEDİ, SAÇINDAN SÜRÜKLEDİ

Genç kızların karşılık vermesi üzerine araçta bulunan magandalar aşağıya inerek tartışmaya başladı. Genç kızlarla magandalar arasındaki tartışma sırasında magandalardan biri, genç kızın önce saçını çekti, daha sonra da arka arkaya yumruk atarak yere düşürdü. Bununla da yetinmeyen saldırgan genç kızı saçından tutup sürüklemeye çalıştı.

Laf attıkları genç kızları tekme tokat dövüp saçlarından sürüklediler - Resim : 2

KIZINI KURTARMAK İSTEYEN ANNEYE DE SALDIRDILAR

Kavga sırasında bağrışma seslerini duyan Nehir G.’nin annesi Aslı A., aşağı inerek kavgayı ayırmak istedi. Ancak magandalar anne Aslı A.’ya da yumruk atarak yere düşürdü.

Sitenin güvenlik görevlisi araya girmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Genç kızları darp eden magandalar daha sonra araca doğru yönelmek istedi. Bu sırada magandalardan biri tekrar dönerek genç kıza bir daha yumruk atıp, araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

Saldırıya uğrayan genç kızlar durumu polis ekiplerine bildirip hastaneye gitti. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kaçan magandaları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda magandaların bir kısmının yakalandığı, diğerlerini ise yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

İHA

Laf attıkları genç kızları tekme tokat dövüp saçlarından sürüklediler ile ilgili etiketler Esenyurt genç kızlara saldırı maganda saldırısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.