Macron'un İngiltere Kralı 3. Charles için verdiği akşam yemeği sosyal medyada gündem oldu

Fransa'ya ziyarette bulunan İngiltere Kralı 3. Charles, Macron tarafından kendisi için Versay Sarayı'nda verilen yemeğe katıldı. Yemeğin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İngiltere Kralı 3. Charles için Versay Sarayı'nda devasa bir akşam yemeği verdi. Bu ziyaret, Charles ve Camilla çiftinin, kral ve kraliçe unvanlarını aldıktan sonra Fransa'ya yaptıkları ilk resmi ziyaret oldu.

ÜNLÜLER DE DAVET EDİLDİ

Verilen yemekte 160 davetli vardı. Bunlar arasında Rolling Stones'un solisti Mick Jagger ile sevgilisi Melanie Hamrick ve Hugh Grant ile eşi Anna Eberstein, oyuncu Emma Mackey gibi ünlü isimler de yer aldı.

Yemeğin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Macron'un İngiltere Kralı 3. Charles için verdiği akşam yemeği sosyal medyada gündem oldu ile ilgili etiketler Emmanuel Macron İngiltere Fransa
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.