Mabel Matiz'den YKS 2020 açıklaması!

YKS'nin ilk oturumu olan TYT, bugün saat 10.15’te başladı ve 165 dakikada tamamlandı. TYT sınavının Türkçe paragraf bölümünde çıkan Mabel Matiz sorusu sosyal medyada gündem oldu. Yapılan yorumların ardından Matiz de sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi.

Bugün Türkiye genelide Temel Yeterlilik Testi sınavı yapıldı. Saat 10,15 'te başlayan sınav 13,00 'da sona erdi. Sınavın sona ermesi sonrası öğrenciler sınavda sorulan sorular ile cevaplarını araştırmaya başladı.

MABEL MATİZ SORUSU GÜNDEM OLDU

TYT Türkçe testinde öğrencilere ünlü şarkıcı Mabel Matiz 'in içinde olduğu bir soru soruldu. 

Soruda Mabel Matiz 'in şarkıları yorumlaması hakkında bir paragrafa yer verildi. 

SORU 'FIRTINADAYIM' ŞARKISINDAN GELDİ

Mabel Matiz'in şarkılarından birinin sorulduğu soru üzerine pek çok kullanıcı yorumda bulundu. TYT sınavına giren öğrenciler söz konusu paragrafın Matiz'in 'Fırtınadayım' isimli şarkısının sözlerinden oluşturulduğunu ifade etti. Sınava girenlerden alınan ilk bilgilere göre TYT Türkçe testinde “Gözümün gördüğü, göğsümün bildiği ile bir değil” cümlesinde anlatılmak istenen nedir?” şeklinde bir soru soruldu.

İŞTE MATİZ'İN O ŞARKISI 

MABEL MATİZ'DEN YKS AÇIKLAMASI

Bugün gerçekleştirilen YKS 2020 sınavının Türkçe paragraf bölümünde ünlü şarkıcı Mabel Matiz'in ''Fırtınadayım'' şarkısının sözlerine yer verilmesi sosyal medyada gündem oldu. Yapılan yorumlara Matiz'den açıklama geldi.

Mabel Matiz'den YKS 2020 açıklaması!

 

Mabel Matiz'den YKS 2020 açıklaması! ile ilgili etiketler YKS TYT Mabel Matiz yks mabel matiz sorusu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.