Maaş zammını bekleyen memurlar dikkat! Halkbank faizleri dibe çekti! 33 TL ödeyerek 25 bin TL çekebilirsiniz!

Maaş zammının açıklanması için geri sayıma devam eden memurlara, kamu bankası Halkbank’tan düşük faizli kredi müjdesi geldi. İşte kamu bankasının avantajlı memur kredisine dair detaylar…

Her yıl ocak ve temmuz aylarının başlarında açıklanan 6 aylık enflasyon verisine ve diğer parametrelere bağlı olarak iki kere maaş zammı alan kamu çalışanları, yeni dönemin maaşlarının açıklanmasına günler kala nakde olan ihtiyaçlarını karşılayabilmek amacı ile alternatif yollara başvurmaya başladı. Son olarak temmuz ayının başında yapılmış olan maaş iyileştirmesine rağmen yükselen enflasyon karşısında geçim dertleri üst seviyelere ulaşan kamu çalışanları, yeni döneme girmeden önce borç yüklerinden kurtulabilmek amacı ile bankaların sene sonu kredi kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Borçlarını, uygun faizler karşılığında sıfırlamak ve nakde olan ihtiyaçlarını yine düşük faiz oranları karşılığında gidermek isteyen kamu çalışanları, ekonomik koşullar sebebi ile yükselen faizlerden ötürü büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Bu noktada devreye giren kamu bankası Halkbank, kamu çalışanları için özel olarak bir kredi ürünü düzenlediğini ve ilgili üründen düşük faiz avantajı ile sene sonuna kadar faydalanılabileceğini ifade etti. Banka, memur kredisine ilişkin bilinmesi gereken tüm detayları kamuoyu ile paylaştı.

HALKBANK’TAN MEMURLARA AVANTAJLI KREDİ KAMPANYASI!

Maaş zammını bekleyen memurlar dikkat! Halkbank faizleri dibe çekti! 33 TL ödeyerek 25 bin TL çekebilirsiniz!

Meslek grupları ve emekliler için özel olarak kredi ürünleri düzenleyen Halkbank, bu kez de kamu çalışanlarına seslendi. Maaş zamlarının açıklanmasını gergin bir şekilde bekleyen kamu çalışanlarına seslenen Halkbank söz konusu kredi ürününde düşük faiz ve 36 ay vade avantajlarının bulunduğunu ifade etti.

Sektörün en güçlü isimlerinden olan ve düzenlediği kampanyalarda devlet kurumu olmasının verdiği ayrıcalığı tüketici lehine çevirdiği görülen Halkbank, kamu çalışanları için düzenlediği kredi ürününün üst limitini 100 bin TL olarak belirledi. Ürünün başlangıç faizi ise yüzde 1,79 olarak açıklandı.

HALKBANK MEMUR KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR?

Halkbank, 100 bin TL’lik üst limit ile duyurmuş olduğu kamu çalışanları kredisinin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Tutar: 25 bin TL
  • Faiz: Yüzde 1,79
  • Vade: 36 ay
  • Tahsis bedeli: 137,5 TL
  • Taksit: 1.018,62 TL
Maaş zammını bekleyen memurlar dikkat! Halkbank faizleri dibe çekti! 33 TL ödeyerek 25 bin TL çekebilirsiniz! ile ilgili etiketler Halkbank kredi Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.