Marcao & Luyindama şampiyonluğa mal olacak mı?

Galatasaray taraftarı Marcao&Luyindama ikilisine ateş püskürüyor... Çaykur Rizespor maçında yaptıkları fahiş hatalarla yenilginin baş sorumlusu olan stoper ikilisi üstüne bir de sarı kart cezalısı durumuna düştü. Sarı-Kırmızılı yönetim iki,oyuncunun sözleşmesini uzatmak içni görüşmelerini sürdürüyordu.

Galatasaray'ın kontrat görüşmeleri yürüttüğü Marcao ile Luyindama, 4-3'lük Çaykur Rizespor yenilgisinde yaptıkları bireysel hatalarla Sarı-Kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Rize'nin ilk golünde Luyindama'nın, 3. golünde de Marcao'nun büyük hatası vardı. Maça sarı kart ceza sınırında çıkan iki stoper kart görmekten de kurtulamadı ve milli aradan sonra oynanacak Hatayspor deplasmanında takımı yalnız bırakacak.

Galatasaray'da Çaykur Rizespor maçı öncesinde 4 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyordu. Christian Luyindama, Etebo, Marcao ve Ryan Babel sınırda olan isimlerdi. 43. dakikasında Luyindama, 88. dakikasında da Marcao sarı kart gördü. İki futbolcu Hatayspor maçında görev alamayacak.

Bu sonuçla sarı-kırmızılıların ligde iç sahadaki yenilmezliği sona erdi. Bu mücadele öncesinde Cimbom son olarak Aytemiz Alanyaspor'a yenilmiş, daha sonra oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik almıştı. Galatasaray ligde sahasında son iki maçta da kazanamıyor. Cim Bom, Çaykur Rizespor dışında Sivasspor ile de 2-2 berabere kalmıştı. Aslan evindeki son galibiyetini BB Erzurumspor karşısında almıştı.

YENİ BİR STOPER ÇIKARABİLİRİM

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e Hatayspor maçında stoperde kimi oynatacağı soruldu. Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi: "Milli maç arası tabi herkes milli takıma gidiyor. Bir şeyler düşüneceğiz. Donk'la beraber birini oynatırız. Düşünün yani maçı kaybettiğiniz gibi iki stoperinizi birden kaybediyorsunuz. Bu aksilikler... Biz onun çaresini buluruz. Gereğini yaparız. Belki bakarsınız yeni bir stoper çıkar bu durumlarda. Ama şimdi şunu oynatırım diyemem çünkü milli takımdan nasıl dönecekler belli değil."

Marcao & Luyindama şampiyonluğa mal olacak mı? ile ilgili etiketler Marcao Christian Luyindama Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.