Lüleburgaz'da sel sularına kapılan kazların paniği kamerada

Kırklareli'nin ilçesi Lüleburgaz'da bir anda bastıran yağış sele dönüştü. Birçok evi caddeyi su basarken, sele kapılan bir grup kazın çırpınarak sürüklenmeleri cep telefonu kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Kazların akıbeti bilinmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde etkili olan yağış sele neden oldu. Sel ile birlikte dereler taştı. İlçede birçok evi ve caddeyi su bastı.

KAZLAR SELE KAPILDI

Yoğun yağış sonrası Lüleburaz ilçesinde bir grup kaz da sele kapıldı. Kazlar sele kapılıp ilerlerken, o anlar bir vatandaşın kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameraya yansıyan görüntülerde, kazlar selde sürüklenip, bir süre ilerleyerek gözden kayboldu. Kazların akıbeti bilinmiyor.

 

 

Lüleburgaz'da sel sularına kapılan kazların paniği kamerada ile ilgili etiketler Kırklareli Sel (Doğa olayı) kazlar sele kapılan kazlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.