Luis Suarez sosyal medyada Fenerbahçe gündeminde!

La Liga takımlarından Barcelona ile yollarını ayırmaya yakın olan Uruguaylı golcü Luis Suarez için sosyal medyada atılan Fenerbahçe mesajları ilgi odağı oldu.

La Liga takımlarından Barcelona ile yollarını ayırmaya yakın olan Uruguaylı golcü Luis Suarez için sosyal medyada atılan Fenerbahçe mesajları ilgi odağı haline geldi.

1987 doğumlu Uruguaylı yıldız oyuncu Luis Alberto Suárez Díaz, uzunca bir zamandır formasını giydiği Barcelona’dan ayrılmak için yönetim ile bir görüşme gerçekleştirdi. Messi’nin takımda kalmasından sonra ayrılmak istediği zaman zaman ortaya çıkan Suarez için bu seferde sosyal medyada Fenerbahçe mesajları bazı sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Inter’in genç Arjantinli golcüsü Lautaro Martinez için zemin yoklayan Barcelona ise oyuncuyu kadroya katmak için yoğun çaba harcıyor. İlerleyen günlerde Martinez konusunda ciddi adımlar atılmazsa Barcelona’nın PSG’den ayrılan Cavani’ye resmi bir teklif yapması da gündeme gelecek.

Luis Suarez sosyal medyada Fenerbahçe gündeminde! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Luis Suarez
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.