Lucas Moura, adım adım Galatasaray'a geliyor! (Lucas Moura kimdir?)

Süper Lig'in ilk 4 haftasında hücumda çok büyük bir sıkıntı yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Cimbom'da gündeme gelen son isim ise Tottenham forması giyen Lucas Moura oldu. İşte detaylar...

Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün kötü performansı sonrası kanat bölgesini takviye etmek için düğmeye basan sarı-kırmızılılar gündemine dünyaca ünlü bir yıldızı aldı.

CONTE DÜŞÜNMÜYOR

Takvim'in haberine göre; yönetim Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen Lucas Moura için girişimlere başladı. Gelen bilgilere göre; Galatasaray hem 30 yaşındaki Brezilyalı yıldız hem de İngiliz kulübüyle temas sağladı. Sarı-kırmızılı takımın 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Lucas Moura için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı öğrenildi.

Bu sezon Teknik Direktör Antonio Conte'nin planlarında yer almayan Sambacı, Premier Lig'de 2 maçta sadece 12 dakika süre alabildi. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan Lucas Moura her iki kanatta ve forvet arkasında görev yapabiliyor.

Lucas Moura, adım adım Galatasaray'a geliyor! (Lucas Moura kimdir?)

35 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ

2018 yılında PSG'den 28.5 milyon Euro karşılığında Tottenham'a transfer olan yıldız futbolcu, İngiliz ekibinde 204 maçta 38 gol ve 27 asistlik performans sergiledi. 35 kez Brezilya Milli Takımı'nda oynayan ve rakip ağları 4 kez sarsan Lucas Moura konusunda 1 Eylül sonrası sıcak gelişmelerin yaşanabileceği belirtiliyor.

LUCAS MOURA KİMDİR?

Premier Lig'de Tottenham Hotspur'da forma giyen Lucas Moura 13 Ağustos 1992 yılında doğmuştur. 30 yaşında olan futbolcu Brezilya'da doğmuştur. 35 kez Brezilya Milli Futbol Takımı'nda forma giyen oyuncu 4 gol kaydetti.  Lucas milli takımla 2011 Copa America ve 2012 Yaz Olimpiyatları'nda mücadele etmiştir. Juventus'un alt yapısından gelen oyuncu 2010 yılında Sao Paulo takımına transfer oldu. Sao Paulo'nun şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Lucas Moura ilk sezonunda 4 gol ve 4 asist kaydetti. İkinci sezonda ise 60 maça çıktı ve 15 gol attı. 1 Ocak 2013 tarihinde Paris Saint- Germain takımına imza atan yıldız isim, 2018 yılında Londra ekibi Tottenham'ın kadrosuna katıldı.

LUCAS MOURA'NIN OYNADIĞI TAKIMLAR

2010- 2012 Sao Paulo

2013-2018 Paris- Saint Germain

2018- halen Tottenham Hotspur

Lucas Moura, adım adım Galatasaray'a geliyor! (Lucas Moura kimdir?) ile ilgili etiketler Galatasaray PSG Premier Lig lucas moura tottenham hotspur
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.