Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks serisi son maça kaldı

NBA'de Los Angeles Clippers ile Dallas Maverick arasında oynanan Batı Konferansı çeyrek final serisinde iki takım da evindeki maçları kazanamıyor. Staples Center'da üst üste 2 maç kazanıp saha avantajını eline geçiren Dallas bu fırsatı kullanmadı. Dallas'ta oynanan serinin 6. maçını da deplasman ekibi kazandı ve seri 7. maça taşındı.

NBA Doğu Konferansı 4-5 eşleşmesi nefes kesiyor... İsmi şampiyonluk adaları arasında anılan Los Angeles Clippers, ilk 2 maçı kaybettiği ve 3-2 geriye düştüğü serinin 6. maçını kazanarak seriyi son maça, Staples Center'a taşımayı başardı.

Mavericks'i süper yılıdız Kawhi Leonard'ın skorer oyunuyla 104-97 yenen Clippers, seriyi 3-3'e getirdi. San Antonio Spurs ve Toronto Raptors'taki şampiyonlukların ardından Los Angeles ekibinde de beklentiyi yükselten Leonard, Dallas'a deplasmanda 45 sayı atarak kariyerinin en fazla sayı attığı play-off maçı rekorunu egale etti. Tyronn Lue'nun takımında Reggie Jackson 25 sayı, 9 ribaund ve 4 asist, All-Star forvet Paul George ise 20 sayı, 13 ribaund ve 6 asistle mücadele etti.

Mavericks'te Sloven altın çocuk Luka Doncic 29 sayı, 11 asist ve 8 ribaund, Tim Hardaway 23 sayı, Boban Marjanovic 12 sayı ve 9 ribaund, Dorian Finney-Smith 11 sayı, 7 ribaund ve 4 asistle oynadı.

Serinin Los Angeles kentinde oynanacak 7. karşılaşmasını kazanan taraf, Batı Konferansı'nda yarı finale kalarak Utah Jazz ile eşleşecek.

Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks serisi son maça kaldı

Los Angeles Clippers-Dallas Mavericks serisi son maça kaldı ile ilgili etiketler Los Angeles Clippers Dallas Mavericks NBA Kawhi Leonard
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.