Loris Karius'un yeni durağı belli oldu

Liverpool Loris Karius'tan kurtulmak için her yolu deniyor. İngiliz devi, Alman kaleciyi maaşının yarısından çoğunu ödemeye devam ederek Union Berlin'e sattı. Bundesliga ekibi daha önce de Max Kruse'yi transfer etmişti.

Son iki sezondur Beşiktaş kalesini koruyan ancak bu yaz bonservisinin bulunduğu Liverpool'a geri dönen Loris Karius'un yeni durağı belli oldu. 27 yaşındaki Alman file bekçisi, Bundesliga ekibi Union Berlin'le anlaşmaya vardı.

MAAŞINI LİVERPOOL ÖDEYECEK

İngiliz ekibiyle iki sezon daha sözleşmesi bulunmasına rağmen teknik direktör Jürgen Klopp tarafından transfer listesine koyulan Karius için Alman ekibinin ne kadar bonservis ödeyeceği bilinmiyor. Almanya kaynaklı haberlerde, Karius'un Liverpool'dan aldığı yıllık ücretin yarısını bile ödeyecek gücü olmayan Union Berlin, özel bir anlaşmayla yeni kalecisinin maaş yükünün çoğunu yine Liverpool'a ödetecek. Kırmızı-Beyazlılar bu yaz Fenerbahçe'den ayrılan Max Kruse'yi de kadrosuna katmıştı.

 

Loris Karius'un yeni durağı belli oldu ile ilgili etiketler Loris Karius Beşiktaş Bundesliga Transfer Union Berlin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.