London Bridge is Down Ne Demek? Operation London Bridge Ne Anlama Geliyor?

Kraliçe Elizabeth'in 8 Eylül 2022 günü 96 yaşında vefat etmesi tüm dünyayı hüzne boğdu. 70 yıllık bir saltanattan sonra hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümü London Bridge is Down ifadesiyle duyuruldu. Peki Operation London Bridge ne anlama geliyor, neler yapılacak?

Britanya Kraliçesi Kraliçe 2. Elizabeth ölümü sonrası tüm dünya ayağa kalktı. 70 yıldır tahtta oturan Kraliçe Elizabeth'in ölümü tüm dünyaya London Bridge is Down ifadesiyle duyuruldu.

LONDON BRİDGE NE DEMEK?

Londra Köprüsü Operasyonu, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümü gününde ve hemen sonrasında Birleşik Krallık'ta meydana gelenlerin planıdır. Ölümünün duyurulmasının planlanmasını, resmi yas süresini ve devlet cenazesinin ayrıntılarını içerir.

London Bridge Is Down' – What Happens When The Queen Dies? | Newsmobile

Yeni Kraliçe Kim Oldu?

İngiltere'nin yeni kraliçesi de belli oldu. Elizabeth'in oğlu Prens Charles'in eşi Camille Rosemary Britanya'nın yeni Kraliçesi oldu.

 

London Bridge is Down Ne Demek? Operation London Bridge Ne Anlama Geliyor? ile ilgili etiketler london bridge kraliçe elizabeth
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.