Lolipop Yalayan Gülşen Bu Kez Sakız Patlattı! Şarkıcı Gülşen'in Son Paylaşımı Olay Oldu

Son günlerin en çok konuşulan ismi Gülşen önceki gün seyircinin kucağına oturmasıyla gündeme gelmişti. Cuma günü çıkacak Lolipop şarkısı için albüm kapak fotoğrafında lolipop yalayan ünlü şarkıcı son paylaşımıyla yine olay yarattı.

Gülşen yaptığı her paylaşımla magazin gündemini belirlemeye devam ediyor. Giydiği sahne kıyafetleri ile uzun süre tartışma konusu olan ve birçok sanatçıya da ilham olan ünlü şarkıcı, Cuma günü çıkacak lolipop şarkısı için hazırlanan albüm kapağıyla pes dedirtti.

Gülşen'in sakız patlattığı fotoğrafı sosyal medyada günün konusu olurken şarkıcının daha önce yaptıkları bir kez daha gündeme geldi. 45 yaşındaki Gülşen lolipop yaladığı fotoğrafından sonra bu kez sakızlı pozuyla günün en çok konuşulan ismi oldu.

Lolipop Yalayan Gülşen Bu Kez Sakız Patlattı! Şarkıcı Gülşen'in Son Paylaşımı Olay Oldu

Lolipop Yaladı Ardından Sakız Patlattı

Ünlü şarkıcı Cuma günü piyasaya çıkacak Lolipop şarkısı için verdiği pozlarla gündeme geliyor. Son olarak sakız patlattığı pozuyla olay olan Gülşen'e ünlü isimlerden yorum gecikmedi.

Lolipop Yalayan Gülşen Bu Kez Sakız Patlattı! Şarkıcı Gülşen'in Son Paylaşımı Olay Oldu - Resim : 2

Demet Özdemir de Gülşen'in lolipop yaladığı fotoğrafa yorum yaptı. Özdemir, "Muhteşem" yorumunu yaptı. Selin Ciğerci ise "Ben dayanamıyorum ama meraktan öleceğim" dedi.

Seyircinin Kucağına Oturdu, Kalçasına Tokat Attırdı

Ünlü Şarkıcı Gülşen, önceki akşam verdiği konserde seyircinin kucağına oturmuş ardından kalçasına tokat attırmıştı.

Lolipop Yalayan Gülşen Bu Kez Sakız Patlattı! Şarkıcı Gülşen'in Son Paylaşımı Olay Oldu ile ilgili etiketler Gülşen poz lolipop paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.