Liverpool'un yeni teknik direktörü belli oldu! Jürgen Klopp sonrası göreve gelecek ismi duyurdular

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, teknik direktörlük için Arne Slot'la anlaşmaya vardı. Liverpool'un Feyenoord'la görüşmelerde sona geldiği belirtildi.

Jürgen Klopp'la sezon sonunda yollarını ayıracak Liverpool'da Arne Slot dönemi başlıyor.

Athletic'te yer alan haberde Liverpool'un Feyenoord Teknik Direktörü Arne Slot'la anlaşmaya vardığı belirtildi.

Feyenoord'la sözleşme feshi için de orta noktanın bulunduğu ve Liverpool'un 11 milyon euroluk bir ödeme yapacağı ifade edildi.

SLOT AYRILMAK İSTEDİĞİNİ DOĞRULADI

Arne Slot, perşembe günü ESPN'e yaptığı açıklamada Liverpool'da çalışmak istediğini belirtip kulüplerin anlaşmasını beklediğini söyledi.

Hollandalı çalıştırıcının Liverpool'un başına geçmesiyle birlikte yardımcı antrenörü Sipke Hulshoff ve performans antrenörü Ruben Peeters'in de Feyenoord'dan ayrılması bekleniyor.

KLOPP'DAN ARNE SLOT AÇIKLAMASI

İngiltere Premier Lig'de bugün oynayacağı West Ham United maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Jürgen Klopp, Arne Slot'un doğru aday olabileceğini söyledi.

Klopp açıklamasında, "Takımının oynama şeklini beğeniyorum. Tanıdığım bazı insanlar onu tanıyor ama ben henüz tanışmadım. İyi bir antrenör. Eğer o, kulüp için doğru adaysa çok mutluyum. Bu kararı değerlendirmek bana düşmez ama her şey bana çok güzel geliyor." dedi.

Liverpool'un yeni teknik direktörü belli oldu! Jürgen Klopp sonrası göreve gelecek ismi duyurdular ile ilgili etiketler Liverpool Jürgen Klopp
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.