Liverpool Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere Community Shield finalinde Liverpool ile Manchester City takımları karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz sezonda hem İngiltere’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde son ana kadar müthiş bir mücadele ortaya koyan son şampiyon Manchester City ile FA Cup’ın son sahibi Liverpool kozlarını paylaşıyor. Peki ama Liverpool Manchester City maçı şifresiz hangi kanalda?

İngiltere Premier Ligi’n son şampiyonu Manchester City ile FA Cup’ın son sahibi Liverpool takımları İngiltere Community Shield finalinde karşılaşacak. Geçtiğimiz sezonda son ana kadar yarıştan kopmayan her iki takımdan Manchester City şampiyonluğa ulaşırken Liverpool sadece FA Cup ile yetinmek durumunda kalmıştı.

Liverpool Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezon öncesinde kadrosunu Erling Haaland, Kalvin Phillips veJulian Alvarez ile güçlendiren Manchester City ile Darwin Nunez, Fabio Carvalho ve Calvin Ramsay’i transfer eden Liverpool, resmi ilk maçlarında taraftarlarının karşısına çıkacaklar.

Geçen sezondaki kupa finalinde Manchester City’i 1-0 mağlup eden Everton, İngiltere Community Shield’ın sahibi olmuştu.

Liverpool Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

Liverpool Manchester City Maçı Ne Zaman?

King Power'da 30 Temmuz 2022 Cumartesi akşamında saat 19.00’da başlayacak Liverpool Manchester City maçı Tivibu Spor 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Stat: King Power
Tarih: 30 Temmuz 2022 Cumartesi
Saat: 19.00
Yayın: Tivibu Spor 3

Liverpool Manchester City maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Liverpool Manchester City İngiltere Community Shield
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.