Lille şampiyon oldu mu? Angers Lille maçı kaç kaç bitti, Fransa Ligue 1 şampiyon kim oldu?

Fransa Ligue 1’de Lille takımı tarih yazdı. Temsilcilerimizden Burak Yılmaz, Zeki Çelik ve Yusuf Yazıcı’nın forma giydiği Lille ligdeki son maçında deplasmanda Angers takımını 2-1 devirdi. Taraftarlar ise şimdiden Lille şampiyon oldu mu sorusuna yanıt aramakta.

Fransa Ligue 1 son haftasında Lille takımı şampiyon oldu. Ligin son haftasında deplasmanda Angers’i 2-1 mağlup eden Lille mutlu sona ulaştı. Fransa Ligue 1’de 10 yıllık bir aranın ardından şampiyon Lille'de maç sonunda büyük bir mutluluk yaşandı.

ANGERS LİLLE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

Fransa Ligue 1’in son haftasında Lille deplasmanda Angers karşısında J. David ve Burak Yılmaz’ın golleri ile mücadeleyi 2-1 kazandı.

10' GOL! Renato Sanches'in derinlemesine pasıyla defansın arkasında topla buluşan Jonathan David, karşı karşıya pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla ağları sarstı: 0-1

45' PENALTI! Yusuf Yazıcı'nın ara pasıyla savunmanın arasına giren David, ceza alanına sokuldu ve topu kaleciden kurtarmak isterken Bernardoni'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi.

Lille şampiyon oldu mu? Angers Lille maçı kaç kaç bitti, Fransa Ligue 1 şampiyon kim oldu?

45' + 1' GOL! KRAL ATTI! Burak Yılmaz penaltıda topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi: 0-2

90' + 2' GOL! Sağ kanattan gelişen Angers atağında Thioub'un ortaladığı top Andre'den sekti. Arka taraftaki Fulgini kafayla bu topu ağlara yolladı: 1-2

2021 FRANSA LİGUE 1 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Deplasmanda Angers karşısında son hafta maçına çıkan Lille mücadeleyi 2-1 kazandı. Lille aldığı bu galibiyet ile PSG maçının sonucunu beklemeden 10 yıllık bir aranın ardından ilan şampiyonluğunu ilan etti.

Lille şampiyon oldu mu? Angers Lille maçı kaç kaç bitti, Fransa Ligue 1 şampiyon kim oldu? ile ilgili etiketler Lille şampiyon Fransa Ligue 1
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.