Ligde düğümler çözülecek mi?

Süper Lig'in 30. haftası birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacak. Fotomaç yazarı Serkan Korkmaz, futbolseverlerin merakla beklediği mücadeleler öncesi yeşil sahanın nabzını Antalya'da SuperHaber için tuttu...

Süper Lig'de öyle bir hafta gelip çattı ki tansiyon tavanda dense yeridir... Bir yanda şampiyonluğa en yakın iki takım Trabzonspor ve Başakşehir'in, Galatasaray ve Antalyaspor ile oynayacağı maçlar, diğer tarafta ise düşme hattını şekillendirecek mücadeleler, tüm futbolseverler tarafından büyük heyecanla bekleniyor.

'Bomba' gibi karşılaşmalar öncesinde Fotomaç yazarı Serkan Korkmaz, 30. haftanın röntgenini SuperHaber YouTube kanalı için çekti.

Korkmaz, "Yeni Malatyaspor-Gençlerbirliği maçı, Konya-Rize maçı hakikaten nefes kesecek ama futbolseverlerin çoğu şampiyonluk yarışında zirvedeki mücadeleye odaklı durumda. Galatasaray-Trabzonspor maçı kuşkusuz sonucu en çok merak edilen maç. Kaldı ki bu maçın öncesinde en az bu maç kadar önemli bir başka maç daha var. Cumartesi akşamı Antalyaspor-Başakşehir maçı ligde zirvenin düğümünü çözücek. Belki de maç sonrası pek çok kişi için şampiyon belli olacak. Göksel Gümüşdağ, Başakşehir’de son yıllarda hep zirveye oynuyor ama bu sezon şampiyonluğa hayli yakın hissediyorlar kendini. Bu sebeple olsa gerek hayli gergin bir takım gördük. Geçen hafta Galatasaray maçında Edin Visca'nın dahi kırmızı kart gördüğü bir ortam vardı. Takım o kadar eksiğine rağmen karşısında tedirgin ve tuhaf bir Başakşehir buldu. Herkesin aklına doğal olarak ‘Başakşehir şampiyonluk yarışını kaldıramıyor mu?’ sorusu takıldı. Doğrusunu söylemek gerekirse o geniş kadroyla şu ana kadar ki sezon performansıyla Galatasaray karşısında daha farklı bir Başakşehir bekliyorduk. Çok ciddi eksikler var. Antalya’da çok sıcak bir havada usta ayaklara sahip Antalyaspor ile oynayacaklar. Eğer Başakşehir Antalya’da kazanır, Trabzonspor İstanbul’da Galatasaray’ı yenerse bu iki takım baş başa kalacak. Hüseyin Cimşir’in Trabzonspor’u ile Okan Buruk’un Başakşehir’i… Kuşkusuz bu iki takım zaten hemen hemen hepimize göre ligte ilk iki sırayı hak ettiğine inanılan iki takım konumunda. Galatasaray ise, Antalya’da Başakşehir kaybederse bir hayli iştahlanır. Kazandığı takdirde bu sezon için şampiyonlar ligine katılma hakkı, o da şampiyonluk kadar olmasa bile gelinen finansal noktada tüm kulüpler açısından bir hayli önemli. Sarı kırmızılıları bir hayli iştahlandırır. Bambaşka Galatasaray-Trabzanspor maçı izleriz, Antalyaspor’un Başakşehir’i puan kaybına uğratması koşulunda." ifadelerini kullandı.

Serkan Korkmaz'ın değerlendirmelerinin tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ligde düğümler çözülecek mi? ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Başakşehir Antalyaspor serkan korkmaz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.