LGS lise tercihlerinde meslek lisesi ve imam hatip lisesi yazmak zorunlu mu?

LGS lise tercihlerinde meslek lisesi ve imam hatip lisesi yazmanın zorunlu olup olmadığı merak konusu haline geldi.

LGS lise tercihlerinde meslek lisesi ve imam hatip lisesi yazmanın zorunlu ya da zorunluluğu olmadığı merak konusu haline geldi. LGS tercih kılavuzunun yayınlanması ile öğrenciler ve velileri büyük bir heyecan sararken LGS lise tercihlerinde meslek lisesi ve imam hatip lisesi yazmanın zorunlu olup olmadığı araştırılmaya başlandı.

LGS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla LGS tercih kılavuzu da adayların erişimine açıldı. Ancak gelen bazı iddialar öğrencilerin kafalarının karışmasına neden oldu. LGS tercihlerinde meslek lisesi ve imam hatip lisesi yazmanın zorunlu olduğu iddia edildi.

LGS TERCİHLERİNDE MESLEK LİSESİ VE İMAM HATİP LİSESİ YAZMAK ZORUNLU MU?

LGS tercih kılavuzunda yer alan ifade de tercihlerde meslek lisesi ve imam hatip lisesi yazmanın zorunlu olmadığı bilgisi yer aldı.

LGS lise tercihlerinde meslek lisesi ve imam hatip lisesi yazmak zorunlu mu? ile ilgili etiketler LGS meslek lisesi İmam Hatip Lisesi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.