Leyla Lydia Tuğutlu doğum anını takipçileriyle paylaştı

Oyuncu ve 2008 Miss Turkey birincisi Leyla Lydia Tuğutlu, 20 Temmuz 2022'de nikah masasına oturduğu Ceyhun Ergin'den olan ilk çocuğunu dün dünyaya getirdi. Suda doğum yöntemini tercih eden Leyla Lydia Tuğutlu doğum anını Instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Oyuncu çift Leyla Lydia Tuğutlu ile Ceyhun Ergin geçtiğimiz yıl Almanya'da sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Kısa bir süre sonra ise güzel oyuncunun hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Leyla Lydia Tuğutlu dün bebeğini dünyaya getirdi. Çift erkek doğan çocuklarına 'Evren Deniz' adını verdi.


18 Ocak'ta ilk bebeğini kucağına alan güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 2,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından suda doğum yaptığı anları paylaştı.

Tuğutlu paylaşımına ise şu notu düştü: "18 Ocak oğlumuz Evren Deniz dünyaya geldi.. 2023'ün bize hediyesi... Önce oğluma teşekkür etmeliyim bana rahat bir hamilelik yaşattığı için... Sonra eşime desteklerinden dolayı... Anne adayları için paylaşmak istediğim birkaç cümle var. En başından beri istediğim normal doğumdu ama bu süreçte bir o kadar da yanlış bilgi duyuyoruz. Mental olarak bu süreçte bana en iyi gelenler hypnobirthing terimi ile tanışmak ve yaptığım hamile yogasıydı. Bütün kadınların aslında doğasında olan vücuduna ve bebeğine tam olarak güvenme halini kendine hatırlatmak. Bir başka konu bu süreçte bana en iyi gelecek doğum şeklini ve doktoru bulabilmekti. Tanıştığımız günden itibaren doğru kişilerle doğumda olacağımı bilmek beni çok rahatlattı. Suda doğumu bana ilaçsız sıkıntısız müdahalesiz en doğal şekilde yaptıran ve bize verdiği güvenle doktor Yusuf Olgaç'a, güzel enerjisiyle beni hep rahatlatan, yönlendiren ve hastanedeki her dakikamızda bana iyi gelen Hayriye Erdoğu'ya çok teşekkür ederim."

Leyla Lydia Tuğutlu doğum anını takipçileriyle paylaştı - Resim : 2

Leyla Lydia Tuğutlu doğum anını takipçileriyle paylaştı - Resim : 3

Leyla Lydia Tuğutlu doğum anını takipçileriyle paylaştı - Resim : 4

 

Leyla Lydia Tuğutlu doğum anını takipçileriyle paylaştı ile ilgili etiketler Leyla Lydia Tuğutlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.