Leyla Lydia Tuğutlu bebeğini kucağına aldı

2008 Miss Turkey birincisi ve oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, meslektaşı Ceyhun Ergin ile geçtiğimiz yıl Almanya'da nikah masasına oturmuştu. Sessiz sedasız dünyaevine giren güzel oyuncunun bir süre sonra hamile olduğu öğrenilmişti. Leyla Lydia Tuğutlu'nun bebeği dünyaya geldi.

33 yaşındaki tescilli güzel Leyla Lydia Tuğutlu, 2017 yılından beri aşk yaşadığı Ceyhun Ergin ile 20 Temmuz 2022'de memleketi Almanya'da evlenmişti. Karadayı, Kiralık Aşk, Tatlı İntikam, Delibal, Cebimdeki Yabancı, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Kızım gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan ve son olarak "Uyanış: Büyük Selçuklu"da canlandırdığı 'Elçin Hatun' karakteriyle izleyici karşısına çıkan oyuncunun hamile olduğu öğrenilmişti. Leyla Lydia Tuğutlu ilk bebeğini dünyaya getirdi.

Leyla Lydia Tuğutlu anne oldu

BEBEKLERİ ERKEK OLDU

Erkek bebek dünyaya getiren Tuğutlu, ilk kez anne olma sevincini yaşadı. Leyla Lydia Tuğutlu, suda doğum yöntemini tercih etti.

Çift, 'Evren Deniz' adını verdikleri bebeklerini 18 Ocak Çarşamba günü kucaklarına aldı. Doğumuyla ilgili konuşan güzel oyuncu "Çok heyecanlı ve çok mutluyuz. Ben de bebeğim de çok sağlıklıyız. Bundan sonra hayatımızda yepyeni bir dönem başlıyor" dedi.

 

 

 

Leyla Lydia Tuğutlu bebeğini kucağına aldı ile ilgili etiketler Leyla Lydia Tuğutlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.