Leyla İle Mecnun'da Deniz Işın'lanıyor! İşte Mecnun'un Yeni Leylası

Merakla beklenen bir zamanlar ekranların en gözde dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun’da yer yerinden oynuyor. Daha öncesinde dizinin Leyla’sı olarak görülen Deniz Işın’ın yapımdan gönderilme gibi bir ihtimalin olduğu ve yerine gelecek olan bomba isminde Yaprak Dökümü’nden tanıdık bir isim olacağı iddia ediliyor.

Ve büyük bir merakla beklenen Leyla ile Mecnun dizisi Leyla’sında yeni bir sıkıntı çıktı. Her Yerde Sen adlı dizide oyunculuk kariyerine başlayan ve kısa sürede herkes tarafından beğenilen bir isim olan Deniz Işın, son dönemde boy gösterdiği projelerle oldukça sevilmişti.

Atiye dizisinde de kısa bir süre görünen ve İyi Günde Kötü Günde adlı yapımda da Seda karakterine hayat veren güzel oyuncu Işın, bunların hemen ardından da Sefirin Kızı dizisinde Sahra rolüne bürünmüştü. Bunlarla beraber bir anda popüler olan Işın, bu seferde Masumiyet dizisinde İrem karakterini canlandırmıştı.

Leyla İle Mecnun'da Deniz Işın'lanıyor! İşte Mecnun'un Yeni Leylası

Esas bomba ise Deniz Işın için Leyla ile Mecnun dizisi için oldu. Gelen teklife jet hızıyla ‘Evet’ cevabı veren Işın için ilerleyen zamanlarda işler hiçte o kadar iyi gitmedi. Kulislerden gelen son iddialarda Işın’ın bu projeden gönderilme ihtimalini ortaya çıkardı.

Leyla İle Mecnun'da Deniz Işın'lanıyor! İşte Mecnun'un Yeni Leylası - Resim : 2

Ancak asıl olay ise bundan sonraki süreçte patladı. Deniz Işın ile artık yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Leyla karakteri için düşünülen ismin Yaprak Dökümü’nden tanınan ve orada da Necla karakterine hayat veren Fahriye Evcen olduğu iddia edildi.

Leyla İle Mecnun'da Deniz Işın'lanıyor! İşte Mecnun'un Yeni Leylası - Resim : 3

Bu konuda henüz kesin bir anlaşma yapılmazken güzel oyuncu ile temas haline geçileceği ve olumlu bir dönül olduğu takdirde de Mecnun’un yeni Leyla’sının Evcen olacağı ifade edildi.

Leyla İle Mecnun'da Deniz Işın'lanıyor! İşte Mecnun'un Yeni Leylası ile ilgili etiketler Fahriye Evcen leyla ile mecnun deniz ışın
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.