Leipzig Liverpool hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Liverpool, hazırlık maçında Leipzig ile karşı karşıya geliyor. Her iki takımın taraftarları da Leipzig Liverpool maçı ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki, Leipzig Liverpol maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, hazırlık maçında Almanya Bundesliga ekiplerinden Leipzig ile karşılaşıyor.

Geçen sezonu İngiltere’de Manchester City’nin ardından 2. sırada tamamlayan Liverpool, yeni sezonda transfer bombasını Darwin Nunez ile patlatırken; Almanya’da son sezonu 4. bitiren Leipzig’de Xaver Schlager’i kadrosuna kattı.

Leipzig Liverpool Maçı Ne Zaman?

Leipzig ile Liverpool takımları 21 Temmuz 2022 Perşembe akşamında saat 20.15’te karşı karşıya gelecek. Leipzig Liverpool maçının yayın kanalı ise daha sonrasında açıklanacak.

Yeni sezon öncesinde Leipzig, İngiliz takımlarından Southampton’ı 3-1 ile geçerken; Liverpool ise ilk hazırlık maçında Manchester United’a 4-0 kaybederken Crystal Palace’yi 2-0 devirdi.

Tarih: 21 Temmuz 2022 Perşembe
Saat: 20.15
Yayın: Yok

Leipzig Liverpool hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Liverpool leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.