LeBron James'in sicilini bozan dirsek! 36 yaşındaki yıldız, NBA kariyerinin ilk men cezasını aldı

36 yaşındaki LeBron James, NBA kariyerinin ilk men cezasını aldı... Lakers'ın önceki gece Pistons'la oynadığı maçta, serbest atış sırasındaki ribaund mücadelesinde James'in dirsek darbesiyle sağ kaşı açılan Stewart, sinirine hakim olamamış ve rakibinin üstüne yürümüştü. Takım arkadaşları, teknik heyet ve hakemlerin araya girmesine rağmen bir türlü sakinleşmeyen Stewart, güçlükle soyunma odasına götürülmüştü.

Los Angeles Lakers'ın süper yıldızı LeBron James, Detroit Pistons maçında Isaiah Stewart'la yaşadığı gerilim nedeniyle 19 yıllık kariyerinin ilk men cezasını aldı.

Serbest atış sırasındaki ribaund mücadelesinde LeBron'un dirsek darbesiyle sağ kaşı açılan Stewart, sinirine hakim olamayınca rakibinin üstüne yürümüştü. Takım arkadaşları, teknik heyet ve hakemlerin araya girmesine rağmen bir türlü sakinleşmeyen Stewart, güçlükle soyunma odasına götürülmüştü.

Yaşanan bu kavga sonrası Stewart, iki teknik faul alarak maçta ihraç edildi. James ise sportmenlik dışı faul gerekçesiyle 1318 maçlık normal sezon kariyerinde yalnızca 2. kez oyundan atıldı.

NBA yönetimi, James'e, Stewart'a kontrolsüzce vurduğu ve tartışma başlattığı için bir maç, Stewart'a ise James'i sportmenlik dışı bir şekilde tekraren takip ederek sahadaki tartışmayı tırmandırdığı için 2 maç men cezası verildi.

LeBron James'in sicilini bozan dirsek! 36 yaşındaki yıldız, NBA kariyerinin ilk men cezasını aldı

PHOENİX SUNS KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

San Antonio Spurs'ü 115-111 yenen Phoenix Suns, üst üste 13. galibiyetini elde etti. Geçen sezonun finalisti Suns, galibiyet serisini Spurs deplasmanında da sürdürdü.

Altı oyuncunun çift haneli skor ürettiği Suns'ta 23 sayı atan Devin Booker, 21 sayı, 14 ribaunDla "double double"a imza atan Deandre Ayton ve 20 sayı kaydeden Cameron Payne öne çıktı.

Peş peşe 5. yenilgisini alan Spurs'te Dejounte Murray 18 sayı, 11 asist, 10 ribauntla "triple double" yaptı, Derrick White ise 19 sayıyla oynadı.

FURKAN'DAN 11, ALPEREN'DEN 8 SAYI

Philadelphia 76ers forması giyen Furkan Korkmaz, 102-94 kazandıkları Sacramento Kings deplasmanında 11 sayı, 6 asist üretti.

Alperen Şengün ise takımı Houston Rockets'ın konuk olduğu Boston Celtics'e 108-90 yenildiği maçı, 8 sayı, 7 asist ve 6 ribauntla tamamladı.

LeBron James'in sicilini bozan dirsek! 36 yaşındaki yıldız, NBA kariyerinin ilk men cezasını aldı ile ilgili etiketler LeBron James NBA Los Angeles Lakers Furkan Korkmaz Isaiah Stewart Alperen Şengün
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.