LC Waikiki Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

LC Waikiki Black Friday 2021 indirimleri için geri sayım başladı. Halk arasında Efsane Cuma olarak bilinen ve 47 ülkede 1047 mağazası bulunan LC Waikiki indirimleri merakla beklenmekte. Peki ama LC Waikiki Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Hangi ürünlerde indirim olacak? İşte, LC Waikiki indirimleri hakkında detaylı bilgiler.

Kısa adıyla LCW olarak bilinen 50 bine yakın çalışanı bulunan ve 47 ülkede 1047 kadar mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciri LC Waikiki, adını Hawaii adasındaki Waikiki plajı ile Fransızca’da ‘arkadaşlar’ anlamını taşıyan ‘Les Copains’ kelimelerinin baş harflerinden almıştır.

Taha Tekstil tarafından satın alınmasının ardından Avrupa’da ilk mağazasını Romanya’da açan LC Waikiki’nin, 47 ülkede 1000’ün üzerinden mağazası bulunmaktadır. 2021'de Fildişi Sahilleri, Angola, Moğolistan ve Türkmenistan'a mağaza açmayı planlamaktadır.

LC Waikiki Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

LC Waikiki her sene müşterilerine sunduğu Black Friday indirimleri ile bilinmektedir.

LC Waikiki Black Friday 2021 indirimleri ne zaman?

LC Waikiki Black Friday 2021 indirimleri bu sene 26 Kasım Cuma günü başlayacaktır.

LC Waikiki Black Friday indirimlerinde kadın, erkek ve çocuk giyiminde pek çok markada muhteşem fırsatlar olacaktır.

LC Waikiki Black Friday 2021 indirimleri ne zaman? ile ilgili etiketler Black Friday lc waikiki
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.