Latif Şimşek'e saldırıya çarpıcı çağrı: Cemal Enginyurt disipline sevk edilerek ihraç edilmeli

Gazeteci Latif Şimşek, tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan Demokrat Parti (DP) Milletvekili Cemal Enginyurt'un canlı yayında saldırıya uğramıştı. Büyük tepki çeken olay, Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında değerlendirildi. Konuklardan hukukçu Gökhan Ağdemir, 'Ben Demokrat Partili Cemal Enginyurt’un siyaset yaptığı kurumdan disipline sevk edilerek ihraç edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunlar bir daha karşımıza çıkmaması gerektiğini düşünüyorum.' dedi.

TV100'de yayınlanan Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında DP Milletvekili Cemal Enginyurt ve korumasının Gündeme Dair programında gazeteci Latif Şimşek'i darp etmesi değerlendirildi. hukukçu Gökhan Ağdemir

Hukukçu Ağdemir programda, "Çok hoş olmayan bir olay oldu. Türk televizyon tarihinde hiç rastlanmamış bir olay. Gazeteci yazar Latif Şimşek naif kişiliğiyle tanınan bir insan. Her ne kadar Cemal Bey milletvekili ve siyasetin doğasının içinde yoğrulmuş bir insan olsa da dünkü olay çok ağır geldi. Hem siyasi kimliğine, hem insanlığına hem de aile babası olmasına istinaden çok ağır bir gece yaşattı. Dünden beri sosyal medyada kınama mesajlarını okuyorum. Tasvip eden hemen hemen hiç yok. Latif Bey, Millet İttifakı’ndan kurumsal bir açıklama, arama, geçmiş olsun bekleyebilir. " ifadelerini kullandı.

"CEMAL ENGİNYURT’UN SİYASET YAPTIĞI KURUMDAN DİSİPLİNE SEVK EDİLEREK İHRAÇ EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Gökhan Ağdemir sözlerini şöyle sürdürdü: "Latif Bey'in sözlerinin içerisinde Cemal Bey'i kızdıran ne oldu? Hakim, savcı ve devletin polisini bu kadar ağzınıza alıyorsunuz? Devletin kurumlarını bu kadar eleştiriyorsunuz derken Cemal Bey’in buna bu kadar sinirlenmesi, üstüne yürümesi olağan bir şey değil. Kavganın başlangıç noktasında söylemiş olduğu sözlerin hepsi hakim, savcı, polisi bu kadar eleştirmeyin, bu resmi kurumları bu kadar yıpratmayın yönündeki sözlerdi. Ben Demokrat Partili Cemal Enginyurt’un siyaset yaptığı kurumdan disipline sevk edilerek ihraç edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunlar bir daha karşımıza çıkmaması gerektiğini düşünüyorum. Artık siyaseti doğru, düzgün, ilkeli ve bu yükleri kaldırabilecek insanlarla yapılması gerektiğini düşünüyorum. Mümkünse de siyasetten de uzak durmasını düşünüyorum."

Latif Şimşek'e saldırıya çarpıcı çağrı: Cemal Enginyurt disipline sevk edilerek ihraç edilmeli ile ilgili etiketler Cemal Enginyurt Saldırı Gökhan Ağdemir Latif Şimşek ihraç talebi disipline sevk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.