Las Vegas'taki konserde ölen ya da yaralanan Türk var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından Las Vegas saldısını kınayan bir açıklama yayımladı. Saldırıyı kınayan Dışişleri Bakanlığı ise ölü ev yaralılar arasında Türk olup olmadığının araştırıldığını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 50 kişinin öldüğü, 406 kişinin yaralandığı silahlı saldırı ile ilgili olarak "ABD'nin Las Vegas şehrinde yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyorum" dedi.

Erdoğan, Las Vegas'taki saldırıya ilişkin sosyal medya hesabından mesaj paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saldırıyla ilgili şunları yazdı: ABD'nin Las Vegas şehrinde yaşanan terör saldırısını şiddetle kınıyorum.Bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisiyle, saldırıda hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere tüm ABD halkına Türk Milleti adına başsağlığı diliyorum.

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: TÜRK OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILIYOR

Dışişleri Bakanlığı Las Vegas saldırısı ile ilgili olarak bir kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakanlık açıklamasında ölen ya da yaralananlar arasında Türk vatandaşı olup olmadığının araştırıldığı da belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı açıklaması şöyle:

"ABD'nin Las Vegas şehrinde bir otelde düzenlenen açık hava konseri sırasında gerçekleştirilen ve çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına yol açan silahlı saldırıdan büyük üzüntü duyduk. Olayla ilgili gelişmeler tarafımızdan izlenmekte; ölü ve yaralılar arasında vatandaşlarımız olup olmadığı Los Angeles Başkonsolosluğumuzca yerel güvenlik makamları ve hastaneler nezdinde araştırılmaktadır. Bu menfur saldırıyı kınıyor, ABD halkının acısını paylaşıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Las Vegas'taki konserde ölen ya da yaralanan Türk var mı? ile ilgili etiketler Saldırı Dışişleri Bakanlığı las vegas
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.