Lady Amelia üstsüz güneşlendi!

Lady Amelia, plajda üstsüz güneşlenirken görüntülendi. İngiliz kraliyet ailesinin en güzel üyesi olarak görülen Lady Amelia, üstsüz görüntülenmesine rağmen rahat tavırlarından vazgeçmedi. Lady Amelia'ın yaşamı vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Lady Amelia kimdir? Lady Amelia üstsüz görüntüleri! Detayları ile haberimizde...

Lady Amelia kimdir? İngiliz kraliyet ailesinin en güzel üyesi olarak görülen Lady Amelia, plajda üstsüz güneşlenirken görüntülendi. Lady Amelia'nın yaşamı araştırılmaya başlandı. Lady Amelia üstsüz görüntüleri gündeme oturdu. Peki Lady Amelia kimdir? Lady Amelia üstsüz görüntüleri! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Lady Amelia üstsüz güneşlendi!

İbiza tatilinde görüntülendiğini bile bile üstsüz güneşlenmekten çekinmeyen genç kraliyet üyesi kendisini görüntüleyen gazetecelere sadece dil çıkardı. Arkadaşlarıyla saatlerle güneşlenen genç leydi, üstsüz denize girdi ve yemek yedi.Kendisini görüntüleyen gazetecilere dil çıkaran Lady Amelia Kraliyet'ten gelecek eleştirileri de önemsemeyecek gibi duruyor.

Lady Amelia üstsüz güneşlendi! - Resim : 2

'KRALİYETİN EN GÜZEL ÜYESİ' OLARAK GÖRÜLÜYOR

Leydi Amelia, Kraliçe Elizabeth'in kuzeni Prens Edward'ın torunu. Ayrıca Prens Harry ve Prens William'ın da uzaktan kuzeni olan Leydi Amelia, Edinburgh Üniversitesi'nde Fransızca ve İtalyanca eğitimi görüyor. 2016 yılında bir dergiye kapak olduktan sonra ünlenen genç kadın, 'Kraliyetin en güzel üyesi' olarak anılıyor.

Lady Amelia üstsüz güneşlendi! - Resim : 3

İNGİLİZ BASINI GENÇ LADY'İ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kraliyet üyesi Leydi Amelia Windsor, sosyal medya hesabı Instagram'da yaptığı paylaşımlarla da İngiliz basınının gündeminde. Instagram hesabından gündelik yaşamından kesitler paylaşan Windsor'un binlerce takipçisi bulunuyor.

Lady Amelia üstsüz güneşlendi! - Resim : 4

Lady Amelia üstsüz güneşlendi! ile ilgili etiketler Lady Amelia üstsüz güneşlendi kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.