La Casa de Papel 3. sezon fragmanı izle!

La Casa de Papel 3. sezon fragmanı izle! Netflix'in dünyaca ünlü dizisi La Casa De Papel (Money Heist) 3. sezonuyla geliyor. Yayınlanan son fragmanı izlemek isteyenlerse internette LCDP yeni fragmanı araştırıyor. Netflix YouTube sayfasında yayınlanan yeni tanıtım videosunu haberimizde bulabilirsiniz. Fragmanın en çarpıcı noktası ise şüphesiz Berlin'in Profesör ile yeniden karşılaştığı sahne oldu. İşte La Casa de Papel 3. sezon fragmanı izle!

La Casa de Papel 3. sezon fragmanı izle! İspanyol yapımı Netflix dizisi olan La Casa De Papel, bir banka soygununu konu alıyor. İlk 2 sezonuyla büyük beğeni toplayan dizinin 3. sezonunda ise ekip farklı bir soygun için Tayland'a gidiyor. La Casa De Papel'in 3. sezon yeni fragmanını izlemek isteyenlerse internette LCDP'nin yeni fragmanını araştırıyor. İşte konu hakkında tüm ayrıntılar... La Casa De Papel tanıtım videosu izle! 

LA CASA DE PAPEL 3. SEZON FRAGMANI İZLE!

Daha önce yayınlanan tanıtım videosunda, “Tatil bitti.” sloganıyla kahramanlarımız Tokyo ve Rio ’yu, Nairobi ve Helsinki ’yi, Mónica Gaztambide ve Denver ’ı, Raquel Murillo ve Profesör'ü tek tek görmüştük. Ancak videonun sonunda, tatilde olan kahramanlarımızın kötü bir sürprizle karşılaştığını da görmüştük!

 “La Casa De Papel” 3. sezon fragmanında ise; bu kötü sürprizi detaylı olarak izliyoruz. Kahramanlarımız, yaptıkları soygunun ardından kaçmayı başarmışken; ani bir baskınla sarsılırlar. Rio ’nun karşı tarafın eline geçmesiyle artık bir aile olan soyguncularımız yeniden toplanır. Fragmanın sonunda ise Berlin sürprizi izleyiciyi bekliyor.

2017 yılında hayatımıza giren “La Casa De Papel” özgün senaryosu ve hız kesmeyen akıcılığıyla izleyiciyi kendine bağlamıştı. Birer yıl arayla gelen sezonların üçüncüsü, 19 Temmuz tarihinde Netflix dijital platformu üzerinden izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

İlk iki sezonun başrol oyuncuları Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Alba Flores, Esther Acebo, Itziar Ituño, Enrique Arce ve Kiti Mánver 3. sezonda da tam kadro olarak geri dönüyor. Dünya çapında büyük bir başarı elde etmiş İspanyol dizisine üçüncü sezonda Bogota ismiyle Hovik Keuchkerian, Alicia olarak Najwa Nimri ve Tamayo rolüyle Fernando Cayo katılıyor. Ayrıca, dizide "The Engineer" takma adıyla çağrılacak yeni bir karakter de olacak.

Merakla beklenen dizi La Casa De Papel ’in, 3. sezonundan gelen fragmanı yukarıdan izleyebilirsiniz.

La Casa de Papel 3. sezon fragmanı izle! ile ilgili etiketler Netflix La casa de papel
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.