La Casa De Las Flores konusu nedir? nasıl izlenir?

İzleyiciler, Neftlix yapımlarından 'La Casa De Las Flores' dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu hakkında araştırmalar yapmaya başladı. Peki, La Casa De Las Flores konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Neftlix'in yeni dizilerinden 'La Casa De Las Flores' (Çiçekçi Dükkanı) dizisinin konusu ve hangi oyuncuların oyuncu kadrosunda yer aldığı büyük merak konusu. Peki, La Casa De Las Flores konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? Tüm detaylarıyla haberimizde...

La Casa De Las Flores konusu nedir? nasıl izlenir?

La Casa de las Flores, çiçekçi dükkanı işleten bir ailenin hikayesini anlatıyor. Bir çiçekçi dükkanı olan La Casa de las Flores bir aile işletmesidir. Dükkanın kapılarını açtığınız andan itibaren büyülü bir dünya sizi içine çeker. Fakat her şey göründüğü gibi değildir. Çiçekçinin işletmesini yapan aile dışarıdan ne kadar mükemmel gözükse de içinde birçok sorun barındırır. Gün yüzüne çıkmayan birçok karanlık sır yavaş yavaş ortaya çıktığında ailede tüm dengeler değişir. Manola Caro’nun yaratıcısı olduğu kara mizah komedi dizisinin oyuncu kadrosunda Cecilia Suárez, Verónica Castro, Roberto Quijano, Lucas Velazquez, Sawandi Wilson, Paco León gibi isimler yer alıyor.

NEFTLİX

İnternet tabanlı tv ve video platformu Netflix, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'nın bir kısmında (Danimarka, İrlanda, Hollanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Birleşik Krallık, Fransa, İsviçre, Avusturya, Belçika, Lüksemburg, Almanya ve Türkiye) izleyicilere İnternet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Şirket 1997 yılında kurulmuş olup, merkezi Kaliforniya'daki Los Gatos şehridir. 1999 yılında abonelik sistemine geçen şirket, 2009 yılı itibariyle 100.000 farklı medya içeriğine ve 10 milyon abone sayısına ulaşmıştır.

Netflix, 25 Şubat 2007 tarihinde 1 milyarıncı DVD'sini teslim etmiş ve 2011 Nisan ayında ABD'de 23 milyon, dünya çapında ise 26 milyon abone sayısına ulaşmıştır. Netflix’in elde ettiği toplam dijital gelir 1,5 milyar dolara ulaşmıştır. 2014 yılının ikinci çeyreği verilerine göre küresel olarak 50 milyondan fazla abone sayısına sahiptir.

20 Ocak 2015 verileri itibariyle, ABD'deki abone sayısı 39 milyona, küresel abone sayısı da 57,4 milyona ulaşmıştır. 19 Ekim 2015 itibarı ile 70 milyon aboneye sahiptir.

Netflix 1997'den bu yana dijital içerik konusunda lider oldu
Netflix, 190'dan fazla ülkede 130 milyon üyesinin farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği dünyanın lider internet eğlence hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.

DESTEKLENEN DONANIM VE YAZILIMLAR

Netflix içeriği internet üzerinden birçok farklı cihaz ve yazılım tarafından desteklenmektedir. ( Safari, Firefox, Google Chrome, Internet Explorer internet tarayıcıları, Android işletim sistemine sahip cihazlar, Apple TV, iPad, iPhone, iPod, Blackberry 10 telefonlar, Google Chromecast, Xbox 360, Xbox One, Windows telefonlar, bunlara ek olarak Samsung, LG, Sony, Sharp, Panasonic, Philips televizyonlar, blu-ray oynatıcılar gibi.)

Dünya çapında 60 milyon abonesi bulunmaktadır.

Her ay toplam 10 milyar saat izlenme süresine sahiptir.

ABD’de bulunan hanelerin yüzde 36’sı Netflix abonesidir.

Abonelerin yüzde 63’i hizmetten çok memnun olduklarını belirmiştlerdir.

Netflix’in her bir sunucusu 100 – 150 terabayt disk alanına gereksinim duyar.

Yaklaşık 2,200 kişi çalışmaktadır.

Netflix’te bulunan tüm içeriklerin toplam büyüklüğü bir petabayttan (1 milyon gigabayt ) daha fazladır.

Dünya’daki tüm internet trafiğinin yaklaşık yüzde 35’ini oluşturur. ( YouTube yüzde 13,2)

La Casa De Las Flores konusu nedir? nasıl izlenir? ile ilgili etiketler La Casa De Las Flores konusu oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.