Kyrie Irving coştu ama takımını kurtaramadı!

NBA'de Brooklyn Nets formasıyla ilk maçına çıkan Kyrie Irving'in 50 sayı, 8 ribaunt ve 7 asistlik performansı, Minnesota Timberwolves karşısında yenilgiyi engelleyemedi.

Sezonun ilk maçlarının oynandığı NBA'de Minnesota Timberwolves, normal süresi 115-115 tamamlanan karşılaşmada, konuk olduğu Brooklyn Nets'i uzatma sonunda 127-126 mağlup etti.

IRVING'DEN 50 SAYI

All-star pivot Karl-Anthony Towns, 36 sayı, 14 ribaunt, 3 top çalma ve 3 blokla Timberwolves'un en etkili ismi oldu. Andrew Wiggins de 21 sayı, 8 ribauntla galibiyette önemli rol oynadı.

Brooklyn Nets formasıyla ilk maçına çıkan Kyrie Irving; 50 sayı, 8 ribaunt ve 7 asistle etkileyici bir performans sergilemesine karşın mağlubiyeti önleyemedi.

Kyrie Irving coştu ama takımını kurtaramadı! ile ilgili etiketler Merkez Bankası NBA Brooklyn Nets Minnesota Timberwolves Kyrie Irving Karl-Anthony Towns
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.