Kuzgun 9. bölüm full izle! Dila vurulacak mı?

Kuzgun 9. bölüm full izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Kuzgun, nefes kesecek yeni bölümüyle izleyenlerin karşına çıkacak. 10 Nisan yeni bölümde; Kuzgun planlarını devreye sokarken Dila ise ailesini korumak için mücadelesini sürdürüyor. Kuzgun ile Dila evlenerek yeni bir mücadeleye adım atıyor. Bora ile Şermin yeni planlarına Cebeci ailesini dahil ediyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapıyor. İşte Kuzgun 9. bölüm full izle! Dila vurulacak mı? Detaylar...

Kuzgun 9. bölüm full izle! Yayınlandığı her bölümle izleyenleri kendisine hayran bırakan Kuzgun, yeni bölümüyle saat 20:00'da Star TV ekranlarında olacak. 10 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Dila, Kuzgun ile evlendiğini ailesine açıklarken Ali ile Kuzgun arasında büyük kavga yaşanıyor. Rıfat ise hapishanede çok büyük tepki gösteriyor. Bora ile Şermin düğüne Meryem, Kumru ve Kartal'ı çağırarak yeni planlarını devreye sokuyor. Kardeşini korumak isteyen Kuzgun soluğu ailesinin yanında alıyor. Bütün istenilenleri yerine getiren Dila artık Behram Adıvar'dan onay bekliyor.Kuzgun ile Dila'nın asıl sınavı şimdi başlıyor. Aynı evde yaşamaya başlayacak ikilinin neler yapacağı merak ediliyor. Kuzgun yeni bölümü izlemek isteyen dizi severler araştırma yapmaya başladı. İşte Kuzgun 9. bölüm full izle! Dila vurulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

KUZGUN 9. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dila nikah sonrası, her şeye rağmen Kuzgun’la evlendiği için hırslıdır. Cihan depoya baskın yapıldığını ve Kartal’ın da orada olduğunu Kuzgun’a söyler. Kartal için endişelenen Kuzgun, soluğu Meryem’in kapısında alır. Teo’yu vurmuş olmanın şokunu üzerinden atamayan, pişmanlıklarıyla başbaşa kalan Kartal, ağır bir yıkım yaşamaktadır. Dila, babası Rıfat’a gider ve ona, Kuzgun’la evlendiğini söyler. Rıfat, Dila’ya çok sert tepki verir. Dila, Kuzgun’la evlendiğini ailesine de açıklar. Haber evde bomba etkisi yaratır ve Kuzgun ile Ali arasında gerilimi yüksek bir kavga yaşanır. Kudret’in bir planı vardır ve Dila’dan düğün yapmasını ister.

KUZGUN 9. BÖLÜM İZLE!

Bora’nın yönlendirmesi ile Şermin; Meryem, Kartal ve Kumru’yu da düğüne davet eder. Bora ve Şermin’in gerçek niyetleri ise bambaşkadır. Düğün günü gelir. Kuzgun, gelinlikle gördüğü Dila’nın etkisinden hemen çıkamaz. Dila ile Kuzgun için duygularını bastırmak giderek zorlaşacaktır. Kuzgun ve Dila’yı düğünden sonra ise zor bir oyun beklemektedir.

Kuzgun 9. bölüm full izle! Dila vurulacak mı?

Zira, aynı evde yaşayacak ve gerçek bir evlilik yapmış gibi görünmeye çalışacaklardır. Kumru, Bora’nın sırrını araştırmaya devam eder ve gerçeğe adım adım yaklaşır. Kuzgun ile Dila istenileni yapmış, Behram’dan icazet almayı beklemektedir. Derviş, girdikleri dünyanın gerçeklerini onlara tüm çıplaklığı ile bir kez daha hatırlatır.

Kuzgun’un hayatının değdiği herkesi hedefine alan acımasız bir saldırı planı devreye girer. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinden birçok kişinin olduğu sırada silahlar patlar. Kuzgun ‘Dila’yı, Dila ‘Kuzgun’u kurtarmak için hamle yaptığında, biri kurşunların hedefinde kalacaktır.

 KUZGUN SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Dila bavullarını toplayıp gitmek üzereyken arabasında bir zarf bulur. Zarfı açtığında ona bir hediye olduğu ve nerede bulması gerektiği yazılıdır. Bu arada Kuzgun hapishanede Rıfat'ı ziyaret eder. Rıfat ilk başta onunla görüşmek istemez ancak Kuzgun'un söyledikleri karşısında çaresizce karşısına geçer. Kuzgun, babasının intikamını alacağını ve ona neler yapacağını tahmin bile edemeyeceğini söyler.

Kuzgun 9. bölüm full izle! Dila vurulacak mı? ile ilgili etiketler canlı izle Star TV kuzgun
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.