Kuzey Yıldızı 35. bölüm fragmanı izle!

Kuzey Yıldızı 35. bölüm fragmanı izle! Kuzey Yıldızı 35. bölüm fragmanı izleyenler tarafından merak içerisinde bekleniyor. Peki, Kuzey Yıldızı 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Kuzey Yıldızı 35. bölüm fragmanı izle! Başrollerinde Aslıhan Güner ile İsmail Demirci’nin oynadığı Kuzey Yıldızı dizisinde 34. bölüm 3 Ekim akşamında Show TV ekranlarında yayınlandı. Peki, Kuzey Yıldızı son bölümünde neler yaşandı?

KUZEY YILDIZI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuzey, başına gelen büyük bir kazadan şans eseri kurtulmuştur. Artık yeni bir düşmanla daha karşı karşıya olduğunun farkına varan Kuzey, bunun kim olduğu konusunda net bir fikri bulunmamaktadır. Kuzey’in pampaları da hiç boş durmayarak bu düşmanı bulmak için iz peşine düşerler.

Yıldız, Kuzey’i kaybetme korkusuyla yüz yüze gelmiş fakat bu korku çok kısa sürmüştür. Çünkü Kuzey artı biriyle burnunun dibindedir yine. Ama bu yeni misafir, onun hiç hoşuna gitmemiştir. Yıldız; Kuzey’den ve onun çevresindekilerden kurtulmak istese de daha da içeri çekilmektedir. Yıldız, kendi çığlığında boğulmak üzereyken bir kişiyi daha dibe çekecektir.

Kuzey Yıldızı 35. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler kuzey yıldızı Kuzey Yıldızı 35. bölüm fragmanı Kuzey Yıldızı son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.