Mehmetçik Kutül Amare 15. bölüm fragmanı

Kut'ül Amare 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dizinin takipçiler Kut'ül Amare'nin 15. bölüm fragmanını aramaya başladı. Kut'ül Amare 14. bölüm izlemek için detaylar haberimizde. Heyecanın ve aksiyonun bir dakika bile azalmadığı dizinin geçen haftaki bölümünde Cox'un eski gücünü kaybetmesi ve üst üste birçok ağır yenilgi yaşaması onu giderek daha da hırslandırmıştı. Kut'ül Amare dizi ile ilgili son gelişmeler haberimizde...

Kut'ül Amare 14. bölüm izle! Kut'ül Amare 15. bölüm fragmanı yayında mı? TRT 1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Mehmetçik Kut’ül Amare son bölüm izleyenler, Mehmetçik Kut’ül Amare 15. yeni bölüm fragmanı hakkında araştırma yapmaya başladı. Beğeniyle izlenen dizinin yapımcılığını ve senaristliğini üstlenen isim "Diriliş ve Ertuğrul" dan tanıdığımız Mehmet Bozdağ. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Oyuncu kadrosuyla da beğeni toplayan dizide; İlker Aksum, Gamze Özçelik, Kaan Taşaner, Serdar Gökhan, İsmail Ege Şaşmaz ve İsmail Hakkı yer alıyor. Sevilen dizinin sevenleri Mehmetçik Kut'ül Amare 15. bölüm fragmanı izlemek için araştırma yapıyor. Mehmetçik Kut'ül Amare 14. bölüm izlemek için linki haberimizde bulabilirsiniz.

Mehmetçik Kutül Amare 15. bölüm fragmanı


Kut'ül Amare 15. bölüm fragmanı

TRT 1 ekranlarının beğebilen dizi Kut'ul Amare'nin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

14. Bölümde Neler oldu?

Mehmetçik Kut'ül Amare 14. bölüm fragmanı yine aksiyon dolu sahnelerle ekrana geldi. Cox'un planını anlayan Üsküplü ve askerleri İngiliz öncü birliğini yok etmek için saldırıya geçiyor. Savaş'ın çok kanlı olacağını bilen Üsküplü, İngilizlerin ellerinde bulunan önemli belgeleri almayı kafasına koyuyor. Üsküplü tehlikeyi göze alarak savaşırken bir neferinin şehit olmasıyla yıkılıyor. Peki şehit olan Osmanlı neferi kim? Victoria'yı karşısında gören Cox ise şaşkına dönüyor. Şerif Neccar ile karşılaşmasının kendisi için hiç iyi olmayacağını bildiğinden patlamaya hazır bir bomba olan Victoria için acilen bir şeyler yapmalıdır. Cox hem Victoria'nın icabına bakmak için hesaplar yapıyor hem de kendisini ağır yenilgiye uğratan Üsküplünün peşine düşüyor. Cox'un Üsküplü için hazırladığı plan Şefik'i büyük bir hatanın eşiğine sürüklüyor.

Mehmetçik Kutül Amare 15. bölüm fragmanı - Resim : 2

Mehmetçik Kut'ül Amare'nin 13. Bölümünde Neler oldu?

Osmanlı neferlerinin firar etmesi Cox'un itibarına bir darbe daha indirmiş ve onu tahtından etmiştir. Bu durumun acilen düzelmesi gerektiğini bilen Cox hem itibarını yeninden kazanmak hem de Şerif Neccar’ın kendisine sadakatle bağlanmasını sağlamak için bir oyun oynar. Hazırladığı büyük plan Neccar ile Victoria’yı evlendirmek olan Cox ,Victoria’nın bu evliliği asla kabul etmeyeceğini bilir. Bu yüzden Victoria’yı ihbar ederek Üsküplünün ellerine teslim eder. Neccar Victoria'nın düştüğü duruma çok sinirlenir. Artık Türklere karşı iyiden iyiye nefret beslemektedir. Aynı zamanda Cox'a karşı da büyük sadakat beslemeye başlar. Cox'un planı görünürde kusursuz olsa da Üsküplü Ali bu ihbarın bir oyun olduğunu anlar. Diğer yandan Üsküplü Mehmet Şefik'in emrine itaat etmeyerek Şuaybe mevkii yerine ahvaz yakınlarına gider ve İngiliz devriyesini ortadan kaldırır.

MEHMETÇİK KUT'ÜL AMARE DİZİSİ FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Mehmetçik Kut'ül Amare Dizisinin Konusu

Osmanlı Devleti Kut'ül Amare meydanında İngilizleri akıllıca bir planla kuşatarak teslim alır. Bu büyük zafer için canını dişine takıp savaşan korkusuz Osmanlı neferleri ve Üsküplü Mehmet tarihte yerini almayı başarmıştır. Mehmet ve Osmancık taburu bu zafer için tehlikeyi göze alarak vatan için gözü kapalı s savaşmıştır. Diğer yandan Mehmetçik Kut'ül Amare, her şey'in mubah olduğu bu kanlı savaş meydanında Mehmet'in karşısına çıkan Zeynep ile yaşadığı çöle yazılan aşk destanını da konu alır.

Mehmetçik Kut'ül Amare Dizisi Oyuncuları

Hüsrev (Serdar Gökhan)

Plevne gazisi olan Hüsrev 63 yaşındadır. Ömrü savaş meydanlarında geçmiştir ayrıca Liyakat madalyasına sahip olan eski bir askerdir. Bektaşi ocağında aldığı eğitim ile hayat felsefesini belirlemiştir.

Serdar Gökhan 15 Mayıs 1946 yılında Bolu'da dünyaya gelmiştir. Aslı mesleği ressamlık olan başarılı oyuncu bir süre çizgi roman ressamlığı yapmıştır. Sinemaya 1964 yılında tehlikeli sahne dublörlüğü yaparak adım atan oyuncunun yer aldığı projelerden bazıları; "Kurt Seyit ve Şura", "Diriliş Ertuğrul", "Pertev Bey'in üç kızı", "Fatmagül'ün Suçu Ne?"ve "Demir Leblebi" dir.

Said (Semih Ertürk)

Darülfünun öğrencisi olan Said, Hüsrev'in oğludur. Hırslarını her şeyin üstünde tutan ve ilgiyi seven Said görev bilincine sahip, kuralcı ancak merhametli ve vatanperver bir gençtir.

Semih Ertürk 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olan genç oyuncunun yer aldığı projeler; "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisidir.

 

 

Mehmetçik Kutül Amare 15. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler kutül amare 14. bölüm izle kutül amare 15. bölüm fragmanı mehmetçik kutül amare fragman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.