Kutsal Damacana filminin konusu nedir? Kutsal Damacana filminin oyuncuları kimlerdir?

9 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Kutsal Damacana filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Komedi türündeki film Kutsal Damacana konusu nedir, Kutsal Damacana oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

9 Mart Salı günü Star TV yayın akışında yer alan Kutsal Damacana adlı komedi filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Kutsal Damacana filmi 2007 yılında vizyona girmiştir. Kutsal Damacana adlı komedi filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Kutsal Damacana filminin konusu nedir, Kutsal Damacana oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Kutsal Damacana filminin konusu ne?

Film, çakma ama oldukça sevimli bir papazın kahkahalarla dolu komik ve sihirli macerasını farklı bir mizah üslubuyla beyaz perdeye taşımaktadır. Fırsatçı bir yurdum insanı olan Fikret, kendisini tesadüfen büyük bir imkan ile karşı karşıya bulacaktır.

Kutsal Damacana filminin konusu nedir? Kutsal Damacana filminin oyuncuları kimlerdir?

 Onu papaz zannetmiş olan zengin ve güzel bir kadın tarafından, dilediği parasal meblağ karşılığında, içine şeytan girmiş kız kardeşini kurtarmak üzere tutulacaktır.

Kutsal Damacana filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Ahmet Yılmaz , Kamil Aydın

Oyuncular: Eyşan Özhim, Şafak Sezer, Settar Tanrıöğen

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 20 Aralık 2007 / 1s 45dk

Kutsal Damacana filminin konusu nedir? Kutsal Damacana filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Kutsal Damacana filminin konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.