Kuşum Aydın kimdir? Müge Anlı'ya başvuran Kuşum Aydın ne dedi?

Kuşum Aydın kimdir? Müzik dünyasının Kuşum Aydın'ı olarak bilinen Muharrem Aydın Uğurlular, vokalikten müziğe adım atmış daha sonra Türkiye'nin gündemine Kuşum Aydın ismiyle oturmuştu. Şok bir açıklama yapan Kuşum Aydın, Müge Anlı'ya başvurarak hakkında bilinmeyen bir gerçeği aramaya koyulduğunu açıkladı. Peki Kuşum Aydın ne dedi? Kuşum Aydın kimdir ve Müge Anlı'ya neden çıkıyor? Detaylar haberimizde...

Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın olarak tanınan asıl ismi Muharrem Aydın Uğurlular olan sanatçı, Müge Anlı'ya çıkarak bir gerçeğin peşinde olduğunu açıklayacak. Stüdyolarda vokallik yaparken birden üne kavuşan Kuşum Aydın, son yaptığı açıklamayla magazin gündemine bomba gibi düştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılacağını açıklayan Kuşum Aydın, 33 yaşında bir çocuğu olabileceğini belirtti. Peki Kuşum Aydın kimdir, Kuşum Aydın Müge Anlı'ya neden çıkıyor? İşte yanıtı....

 

KUŞUM AYDIN KİMDİR?

Asıl adı Muharrem Aydın Uğurlular olan ve Kuşum Aydın lakabıyla anılan sanatçı, 1 Temmuz 1966 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Türk şarkıcı, söz yazarı ve sunucu olarak biliniyor. 1998 yılında çıkardığı Mutlu Yıllar Kuşum adlı albümünün ardından aldığı Kuşum Aydın lakabının yanı sıra, Papyon Aydın ve Şeker Aydın olarak da bilinmektedir.

Yükseköğrenimini yapmak için Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümüne giren Aydın Uğurlular, daha sonra Tekstil Sanatları Bölümüne geçerek buradan mezun oldu. Ardından, yönetici olma idealiyle İstanbul Üniversitesi'nde işletme iktisadı eğitimi aldı.

Müzik yaşamına stüdyolarda vokallik yaparak atılan Aydın Uğurlular, kariyerini kulüp sahnelerinde devam ettirdi. Sunduğu sabah ve öğle kuşağı televizyon programlarıyla popülerliğini artıran şarkıcı, bu sırada çıkardığı albümlerle de ses getiren çalışmalara imza attı.

KUŞUM AYDIN MÜGE ANLI'YA ÇIKACAK MI?

Müge Anlı'ya çıkacağını Belirten Kuşum Aydın magazin gündemine bomba gibi düştü. Kuşum Aydın Müge Anlı'ya neden çıkacak? Son haliyle herkesi şaşırtan Kuşum Aydın'dan şoke eden bir açıklama geldi.

Aydın Uğurlular kimdir? Kuşum Aydın kimdir? - Haberler

Atv ekranlarında faili meçhul kayıp ve cinayetleri araştıran tecrübeli sunucu Müge Anlı'ya, hamile olduğunu söyleyen sevgilisini bulmak için çıkacağını belirten Kuşum Aydın, son haliyle dikkat çekti.

KUŞUM AYDIN'IN 33 YAŞINDA ÇOCUĞU MU VAR?

Kuşum Aydın olarak tanınan Muharrem Aydın Uğurlular, üniversitede okurken tanıştığı ve o dönem kendisinden hamile olduğunu iddia eden İsviçreli sevgilisini bulmak için Müge Anlı'ya başvuracak.

Kuşum Aydın kimdir? Müge Anlı'ya başvuran Kuşum Aydın ne dedi? ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı kuşum aydın kimdir kuşum aydın tatlı sert
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.